A Kiskőrös Helyőrség Nyugállományúak Klubja minden évben megemlékezik az idősekről. A „szépkorúak köszöntése” idén október 4-én volt a klub tagjainak részvételével.

-Hirdetés-

Az eseményen Gottried Béla alelnök üdvözölte a megjelenteket és elmondta, hogy októberben már 28 éve emlékeznek meg és köszöntik a szépkorú bajtársakat. A megjelentek részére kisebb műsorral is kedveskedtek a szervezők, mely során Duchai Józsefné énekelt, akit Matusik Sándor harmonikán kísért.

Nagy sikere volt a „szépkorú hölgyek” előadásában bemutatott cigány táncnak, amit követően Duchai Józsefné mondott verset. Köszöntő beszédet mondott az eseményen megjelent Domonyi László, aki kiemelte az egyesület aktivitását a városi életben. Köszönetét fejezte ki a Nyugállományúak városi rendezvényeken való aktív részvételéért, külön kiemelve, hogy az Ültess Fát Mozgalom Egyesület faültetési programjaiban már a kezdetektől részt vesznek és sokat tettek a település szépítéséért.

A klub elnöke Fadgyas István beszéde után elismerések átadására került sor. A Kiskőrös Helyőrség Nyugállományúak Klubja vezetőségének javaslatára az Idősek Napja alkalmából elismerésben részesült és emléklapot vehetett át:

Gottfried Béla nyá. ezredes, Flaisz Imre nyá. rendőr főtörzszászlós, Dicsa Mihályné és Andriska Mária. A betöltött évek után emlékplakettet kapott Árpa Lajos (90 év után), Kapus Lajosné (80 év), Gottfried Béláné, Kárpáti Gézáné (70 év), Király Józsefné, Tratter István, Melher Sándor, Szipöcs Péter (65 év).

A program vacsorával és baráti beszélgetéssel zárult.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS