A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulójában kiváló eredményekkel a háta mögött lépett pályára a Vadkert FC STE II. csapata. Az együttes eddig minden mérkőzését megnyerte és százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát.

-Hirdetés-

A fiúk október 5-én hazai környezetben fogadták a Kiskunhalasi Spartacus együttesét, akiket 12-0-ra (6-0) győztek le: Vágó – Marton (Tóth I.), Frank, Varga B. (Burszki), Kővári, Gaál (Eiler), Suzamosi, Windecker (Bereczki), Tasnádi, Balogh A., Csernik. Edző: Marton István.

A soltvadkertiek végig irányították a mérkőzést és a vendégek még a felezővonalat is csak ritkán lépték át a támadásiak során. A soltvadkertiek közönségszórakoztató játékkal nyertek ilyen arányban is megérdemelten. A gólokat Kővári Csaba-5, Varga Bence, Gaál Zoltán, Szamosi Péter, Tóth István, Burszki Zoárd és Bereczki Gábor-2 szerezték.

Varga József – Vadkert FC STE II. elnöke:
-Az előző héten a Kaskantyú otthonából tudtuk elhozni a három bajnoki pontot, ahol 7-0-ra nyertünk. Ott sajnos Putnyik Róbert sípcsontja eltört, így rá már ebben a szezonban nem számíthatunk. A többi mérkőzéshez hasonlóan készültünk most is a Kiskunhalas ellen, mely nagyon magabiztos győzelmet hozott. Nagy öröm számomra, hogy a 60 éves Tóth István „Csitta” is a kapuba tudott találni. Minden mérkőzést megnyertünk eddig, melyre a szezon előtt még nem számítottam. Az elért eredmények és a mutatott játék alapján azonban elmondhatom, hogy a bajnokságban mi vagyunk az egyik legerősebb csapat. Fontos megjegyeznem, hogy még olyan erős ellenfelekkel is játszunk a továbbiakban, mint a Kiskőrös, a Csólyospálos vagy a Kiskunhalasi FC II. gárdája. A cél az, hogy a dobogós helyek valamelyikén végezzünk.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS