Az NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata a bajnokság 4. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. Az együttes október 5-én lejátszott mérkőzésén egy magasabb osztályból kiesett gárda volt az ellenfél.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek a tavalyi évben még NB I/B osztályú Nagykanizsai Izzó SE csapatával játszottak, akiktől 29-21 (9-14) arányú vereséget szenvedtek: Molnár (k), Polyák (k), Hunyadi 1, Thiesz 4, Gucsi 1, Szentgyörgyi J. 5, Bezsenyi, Wágner, Harangozó 1, Barna 2, Nagy B. 1, Dózsa, Barta, Polereczki 1, Kulcsár F., Turi 5. Edző: Horváth András.

Lendületes kézilabdával kezdték a mérkőzést a vendégek, ami után 0-3-al kezdődött a találkozó. A nagykanizsaiak gyors kézilabdát mutattak be, amivel a kiskőrösiek védekezésben és támadásban sem tudták tartani nagyon a lépést. Sajnos a kiskőrösieknél Kű Bence és Petróczi-Kis András kapusok is lesérültek, így a csapat megsegítésére igazolták le Kecskemétről erre a posztra Molnár Marcellt. A csapat helyzetét nehezítette, hogy az első félidőben előbb Harangozó Gergő, majd Dózsa Tamás is lesérült. A kiskőrösiek ugyan küzdöttek a pályán, de a nagyobb játékerőt képviselő nagykanizsaiak ellen ezen a napon nem sok esély volt.

Szentgyörgyi József és Szekeres Péter

Szentgyörgyi József – Kiskőrös KSK játékosa:
-A héten három edzéssel készültünk a mérkőzésre, melyen voltak hiányzók, de összességében megfelelő állapotban vártuk az összecsapást. Ellenfelünk az NB I/B osztályból esett ki és a játékukon látszott, hogy ők egy magasabb szintet képviselnek. A mérkőzésen sajnos sérülés miatt kiesett a játékból Harangozó Gergő és Dózsa Tamás, valamint szintén sérülés miatt nem számíthattunk a két kezdő kapusunkra, Kű Bencére és Petróczi-Kis Andrásra. Mi nem rendelkezünk olyan komoly játékosállománnyal, hogy ilyen meghatározó játékosokból négyet is nélkülözni tudjunk. A mai napon a csapatjátékban láttam előrelépést, amely teljesítménnyel a korábbi találkozóinkon akár nyerhettünk is volna. Annyi tanulsága volt a mérkőzésnek, hogy védekezésben sokkal keményebbnek, határozottabbnak kell lennünk, ha eredményesek akarunk lenni.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (48 db kép)
MEGOSZTÁS