A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata az idei szezonban is a dobogós helyekért küzd. A gárda még veretlen a pontvadászatban és ezt a kiskőrösieken kívül csak a Vadkert FC STE II. gárdája mondhatja el magáról.

-Hirdetés-

A kiskőrösi együttes a bajnokság 5. fordulójában hazai környezetben fogadta október 6-án a Bócsai BL SE csapatát, akik ellen magabiztos győzelmet arattak.

Kiskőrösi FC II-Bócsai BL SE 7-2 (1-1)

Kiskőrösi FC II.: Mlinkó – Sárdi, Somlyai, Sárközi, Füleki, Makó (Szlovák), Molnár, Gyurián, Rumán, Rózsavölgyi, Markó.
Edző Rácz János.

Bócsai BL SE: Veszeli – Szabadi, Lukács, Kalló, Tápai, Tóth M. (Nagy D.), Szeg (Benkó), Császár, Péter-Szabó, Veiszhab (Lendvai), Somogyi.
Edző: Péter-Szabó Zsolt.

A találkozó első félideje kiegyenlített küzdelmet hozott és mindkét kapu előtt több nagy gólszerzési lehetőség alakult ki. A kiskőrösiek vezető gólját a 10. percben Füleki Antal szerezte egy pazar szabadrúgásgóllal (1-0). A vendégek kontratámadásai állandó veszélyt jelentettek, melyek egyike a 19. percben gólt eredményezett Szeg Bence révén (1-1). A szünet után negyed óra alatt eldöntötte a mérkőzést a kiskőrösi gárda, amikor Makó Zsolt duplázott és Molnár Zoltán is a kapuba talált (4-1). A mérkőzés hajrájában Füleki Antal, Somlyai Péter és Szlovák Róbert is a kapuba talált, miközben Markó Zsolt öngólja jelentette a bócsaiak újabb szépítését. A második félidőben nyújtott teljesítménye alapján megérdemelten nyertek a kiskőrösiek.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS