A művészet legtöbbünk életében fontos szerepet tölt be, hiszen ott kibontakoztathatjuk tehetségünket, felszabadíthatjuk általa belső gátlásainkat. Erre a célra szolgált október 5-én az első összművészeti rendezvény Kunhegyesi Ferenc vezetésével az Art Café-ban.

-Hirdetés-

Az Art Café tulajdonosa, Benyik Norbert mesélt nekem arról is, hogy mennyire kedvelik a művészetet, kultúrát, legyen szó képzőművészetről, zenéről vagy a költészetről. Ezért jött az ötlet, hogy hívjanak össze környékbéli művészeket, akik bár karrierjük elején járnak, mégis ismertek már.

Aki járt már az Art Café-ban az tudja, hogy ez a hely nemcsak egy szokványos vendéglő, hanem belülről egy igazán dizájnos, nem mindennapi hely, többek között ezért is szolgál tökéletes helyszínéül ennek az eseménynek.

Azért jöttünk ide, hogy jól érezzük magunkat!” – ezekkel a szavakkal nyitotta meg Kunhegyesi Ferenc az eseményt. „Mi mindannyian művészek vagyunk, valamilyen formában.

Ferenc zenész barátjával, Horváth Tiborral szórakoztatta a közönséget hagyományos lovári nyelvű dallamokkal a művészi jellegű beszélgetések között. A programra meghívást kapott még Supka Éva-költő, Szegezdi Gabriella– költő, Cserenkó Gábor– író, Vicián Sándor– író, Komjáti Anett– képzőművész, Mester Krisztián– képzőművész, Tóth Dániel– akit a Hokedli Stúdióból ismerünk, és természetesen minden kedves érdeklődő, aki kedveli a művészet valamely formáját.

Supka Éva

Az est folyamán elemezték művészi, illetve laikus szemmel is a megjelentek korábbi és újabb alkotásait, verseit, festményeit. Remek hangulatot nyújtott ez a kezdeményezés. Az is egészen biztos, hogy az Art Café nem utoljára adott ilyen művészeti jellegű eseménynek otthont.

Norbert elárulta, hogy tervben van legalább havonta egy ilyen program, ahová eljöhetnek a kicsit mélyebb gondolkodású személyek, hogy kibontakoztathassák szenvedélyüket a művészeti világ szeretete iránt.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS