A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE férfi kézilabda csapata igen jól szerepel az idei szezonban. Az együttes célja az, hogy a bajnokság végén megszerezzék az érmes helyek valamelyikét.

-Hirdetés-

Az 5. fordulóban a gárda október 12-én hazai környezetben fogadta a még pont nélküli Tiszaalpár együttesét, akik ellen 33-23-ra (20-9) nyertek: Csernák (k), Angebrandt (k), Lehoczki (k), Bakai 4, Farsang 8, Kincses 5, László 1, Marosi 5, Nyerges 1, Opauszki P. 3, Patai, Szentgyörgyi S. 3, Ürmösi 2, Bogáromi 1. Edző: Nagy Máté. Jól kezdte a találkozót a soltvadkerti csapat és a fiúk gyorsan 3-0-ás előnyre tettek szert. A hazaiak gyorsabban kézilabdáztak ellenfelüknél és különösen támadásban voltak nagyon hatékonyak. Az első félidő közepétől látszott, hogy a soltvadkertiek hozzák a kötelező győzelmet és csak a két csapat közti különbség lehet kétséges. A mérkőzés második félidejében a hazai csapatból Szentgyörgyi Sándor piros lappal a kizárás sorsára jutott egy olyan eset után, amiért akár belemenést is lehetett volna ítélni… A magabiztos vezetés tudatában a védekezésben voltak kihagyások a második félidőben, amely egy komolyabb játékerőt képviselő ellenféllel szemben jobban megbosszulhatja magát.

Opauszki Péter – Soltvadkerti TE játékosa:
-Mindig ilyen küzdelmes mérkőzést szoktunk játszani ezzel a tiszaalpári csapattal. Nem sértésként mondom, de az ellenfelünk a mi játékosainknál képzetlenebb kézilabdázókból áll és ilyenkor óhatatlan, hogy a színvonal is lejjebb süllyed a gyengébb csapat szintjére. A mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy győztünk és a mai napon nem is volt elfogadható a számunkra más eredmény. Eddig 16 volt a bekapott góljaink átlaga egy mérkőzésen, melyet messze nem tudtunk tartani a sereghajtó ellen, ami elgondolkodtató. A védekezésünket mindenképpen sokkal hatékonyabbá kell tennünk a következő mérkőzésre, amikor Kiskunhalasra látogatunk majd.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS