A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában újabb győzelemre készült a Vadkert FC STE II. csapata. A gárda kiváló formában játszik a bajnokságban, hiszen az együttes minden mérkőzését megnyerte.

-Hirdetés-

A csapat október 12-én hazai környezetben fogadta a Jászszentlászló gárdáját, akik ellen 6-0-ra (2-0) nyertek: Vágó – Szekér (Schiszler), Marton (Tóth I.), Frank, Szamosi (Burszki), Csernik, Windecker (Trapp), Gyuricza Zs. (Tasnádi), Balogh A., Eiler (Somogyi), Gaál. Edző: Marton István.

Már a mérkőzés elején nagy mezőnyfölénybe került a soltvadkerti csapat, de a hazaiak a végjátékban sokszor pontatlanok voltak. A 25. percben Csernik Zsolt szerezte meg a vezetést a hazaiaknak (1-0), majd a 27. percben Gyuricza Zsolt rúgott újabb gólt (2-0). A szünet után már gólokban is megmutatkozott a két csapat közti tudásbeli különbség és Eiler László, Windecker Tamás, valamint Burszki Zoárd duplájával fölényes győzelmet arattak a soltvadkertiek (6-0). A mérkőzés képe alapján akár nagyobb gólarányú hazai siker is lehetett volna.

Marton István (feketében) a Vadkert FC STE II játékosedzője

Marton István – Vadkert FC STE II. edzője:
-Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen a játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket. A találkozó a második félidő elején dőlt el, amikor megszereztük a harmadik találatunkat. Önmagunkhoz képest azonban kicsit lassabban játszottunk és nem voltunk megfelelően koncentráltak a kapu előtti helyzeteknél. Rengeteg olyan támadásunk volt, amely végén a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. A csapat eddig minden mérkőzését megnyerte, amiben közrejátszik az is, hogy kedvező volt számunkra a sorsolás és a gyengébb játékerőt képviselő ellenfelekkel játszottunk. Mindössze egy komolyabb rangadót játszottunk Akasztón, amelyet sikerült jó játékkal megnyernünk. Az utolsó három fordulóban dől majd el, hogy mennyit ér az eddigi jó szereplésünk, amikor az élcsapatoknak számító Kecel FC II., a Kiskőrösi LC II. és a Csólyospálos gárdáival találkozunk.

Filus Tibi 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS