A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 10. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. Az október 13-án lejátszott mérkőzésen a kiskőrösiek hazai környezetben fogadták az Akasztó csapatát.

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC-Akasztó FC 4-0 (1-0)

Kiskőrösi LC: Ámann – Geiger, Katona (Petrovics), Pintyi, Kapus, Salami, Madácsi, Hajnal, Lesták (Oláh), Mokrickij, Vajda. Edző: Miskovicz Bálint.

Akasztó FC: Piránszki – Pata G. (Fésűs), Tratter (Biber), Kerekes (Megyes), Kusron (Lázár Zs.), Juhász T., Szabó Zs., Cebei, Vincze (Bánszki), Palla, Patai B. Edző: Szrenkó István.

A mérkőzést szépszámú nézőközönség előtt rendezték meg, mely az első félidőben inkább küzdelmes, mint magas színvonalú összecsapást hozott. A kiskőrösiek a 28. percben Salami Eugene találatával szereztek vezetést, aki a támadás során átemelte a labdát Juhász Tamás felett, majd védhetetlenül lőtte ki a jobb alsó sarkot (1-0). Az 53. percben egy jó indítás után Lesták Márk vezethette a labdát a kapura és a kapus felett átemelve a labdát lőtt újabb gólt a kiskőrösieknek (2-0). A találkozó végére szétesett az akasztóiak játéka és a védelmi hibákat kihasználva előbb Petrovics Kevin-Pál (3-0), majd Salami Eugene szerzett újabb kiskőrösi gólt (4-0). A kiskőrösiek jobban akarták a sikert ezen a napon és a védelmi hibákat gólokkal büntették.

Miskovicz Bálint – Kiskőrösi LC edzője:
Nem volt könnyű dolgom a mérkőzés előtt, mert Madácsi Gábor sérülten vállalta a játékot és mindössze három használható cserejátékosom ült a kispadon. Felhívtam a játékosok figyelmét arra, hogy ez a mérkőzés nagyon fontos a számunkra és csak a győzelem az elfogadható eredmény. Hozzátettem, hogy amennyiben ma nem nyerünk, akkor üres lelátók előtt játszhatjuk le az utolsó két hazai találkozónkat. Úgy érzem, hogy a fiúk most átérezték ennek a mérkőzésnek a súlyát. Küzdöttünk, hajtottunk, de nagyon sok technikai hibát vétettünk az első félidőben. Nem gondoltam, hogy 4 góllal nyerünk, de a végére akár nagyobb különbségű győzelem is születhetett volna. Most helyén volt a szívünk és fegyelmezett játékkal megérdemelten nyertünk. A vendégeknek nem volt jelentősebb gólhelyzetük és most nálunk kiszakadt az a bizonyos „gólzsák”, mivel három hete már nem találtunk a kapuba. Nagyon mély gödörben voltunk és remélem, hogy a szomszédvári rangadó megnyerésével lendületbe jövünk. Fontos megemlítenem, hogy a tavalyi csapatból 11 játékos távozott és most sok a fiatal, rutintalan labdarúgó a gárdában.

Szrenkó István – Akasztó FC edzője:
Újra az összes hibánk előjött, ami a bajnokságban eddig végigkísért bennünket. Eddig összesen 16 egyéni hibából kaptunk már gólt, ami egy megyei I. osztályú csapatnál sajnos nagyon sok. Én a csapat nevében is szégyellem magam a mutatott játék miatt, mert ez egy Kiskőrös elleni rangadóhoz méltatlanul gyenge teljesítmény volt.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS