Napjainkban a pellet kazán az egyik legjobb alternatív, magas hatásfokkal rendelkező fűtési megoldás. Javasolt hozzáértő szakember segítségét igénybevenni annak eldöntéséhez, hogy a már meglévő kazán átalakításakor milyen égőfejet vagy új kazán beszerzésekor melyik típust válasszuk.

Erről kérdeztük a lengyel Venma Comfort pellet égőfejek és Kamen kazánok kizárólagos magyarországi forgalmazóját, a soltvadkerti székhelyű Scooper 69 Kft. képviselőjét, Lengyel Jánost.

-Hirdetés-

A Venma Comfort berendezésekről a gyártói paraméterek mellett, immár a tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy olyan műszaki megoldásokkal, hatásfokkal, környezetvédelmi mutatókkal rendelkeznek, amelyekkel csak kevés gyártó büszkélkedhet.
Mindannyian kényelmes, meleg otthonra vágyunk, és valamennyien elgondolkozunk azon, hogy mindezt miként tudnánk a legolcsóbban biztosítani maguknak és családunknak.
Ez a megoldás most szinte karnyújtásnyi távolságra van tőlünk a csúcsminőségű, költséghatékony lengyel Venma Comfort égőfejek és Kamen kazánok formájában.

„A berendezéseket szinte páratlan hatásfokuk, felhasználóbarát üzemeltetésük, kompakt méretük, praktikus beszerelésük, és nem utolsó sorban környezetvédelmi paramétereik emelik ki a konkurencia sorából” – mondta Lengyel János.
„A tapasztalatok tükrében kijelenthető: a már meglévő, vegyes tüzelésű kazánba beszerelt Venma Comfort égőfej egy négyzetméterre eső fűtési költséget tekintve az élvonalban van! Ráadásul az ár-érték arány versenyben a bajnoki címet is kiérdemli!”

Cégük egy olyan magyarországi multinacionális céggel áll kapcsolatban, amelyiktől a működtetéshez szükséges pelletet vásárolják. A Scooper 69 Kft. -t az teszi szinte egyedivé a piacon, hogy együtt ajánlja a tüzelőanyagot, és ehhez a tüzelő berendezést!

Lengyel János elmagyarázta azt is, hogy a Venma Comfort egy nagyon modern, mini számítógép vezérlésű, önműködő pellet fűtési technológia, amely meglévő vegyes tüzelésű kazánok korszerűsítésére alkalmas. Ráadásul a Venma Comfort égőfej a már meglévő rendszer bontása nélkül üzembehelyezhető. Ilyenkor kiegészítő tartozékként egy tüzelőanyag adagolót szerelnek fel.
Ám amikor valaki új házat épít, felújítja a régi lakását, kilyukadt vagy tönkrement a kazánja, akkor a Kamen tipusú modern, jóval takarékosabb kazánt ajánlja. Tekintettel arra, hogy a kazánokat kifejezetten a pellet égetésére fejlesztették ki, a hatékonysága jobb, mint a meglévő rendszerre szerelt égőfejé.
Mindkét rendszer alkalmas használati melegvíz előállítására is, emellett távvezérelhetőek.

A Scooper 69 Kft. minden esetben helyszíni felméréssel, szaktanácsadással segít a végleges döntés meghozatalában!
Lengyel János arról is tájékoztatott, hogy a lakossági megrendelések mellett nagyobb léptékű fejlesztésekre is nyújtanak megoldást azoknak, akik csarnokot, állattartó telepet tartanak fenn, üvegházas, vagy fóliasátras növénytermesztéssel foglalkoznak.
Hozzátette, ilyenkor már nem a lakossági, 25-50 kW teljesítményű kazánokra van szükség, hanem akár a 400, 500KW vagy még nagyobb teljesítményű ipari rendszerekre, amelyek akár több ezer négyzetméter kifűtésére is alkalmasak.

„Az üzemeltetés sem kíván nagy erőfeszítést, és nem időigényes, hiszen a tartályt elég hetente egyszer pellettel feltölteni” – osztotta meg velünk Lengyel János, a Soltvadkerti Scooper 69 Kft. képviselője.

További információ: www.tuzelodepo.hu

Érdeklődni a 06-20/9210-534 vagy a 06-70/6007-292 telefonszámon lehet.

-Dúcz Annamária- 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS