A megyei III. osztályban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata a 9. fordulóban is folytatta jó szereplését az idei szezonban. Az együttes október 19-én hazai pályán aratott nagy gólarányú győzelmet.

-Hirdetés-

Ezen a játéknapon a kiskőrösiek a Császártöltés csapatát fogadták, akik ellen 9-2-re (4-0) nyertek: Mlinkó – Somlyai, Sárközi, Füleki (Makó), Horváth R., Gombár, Szentgyörgyi, Gyurián, Rumán, Pogány (Sárdi), Rózsavölgyi (Szlovák).

A tartalékosan felálló vendégeknek ezen a mérkőzésen nem sok esélyük volt a jó eredmény elérésére. A nagy mezőnyfölényben játszó kiskőrösiek már fél óra elteltével 3-0-ra vezettek Somlyai Péter mesterhármasával. A 40. percben Szentgyörgyi Ákos gyönyörű kapáslövése után már 4-0 volt az eredmény. A szünet után is tovább folytatta a góllövést a kiskőrösi együttes Füleki Antal, Makó Zsolt, Szentgyörgyi Ákos-2 és Somlyai Péter révén, miközben a vendégeknek csak a szépítésre futotta. A kiskőrösiek a helyzetek alapján akár nagyobb arányban is nyerhettek volna, és győzelmükkel továbbra is harcban vannak az aranyéremért.

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:
-Az ellenfelünk igen tartalékosan lépett pályára és mindössze egyetlen cserejátékosuk volt. Nagyon küzdöttek a császártöltésiek, de a két csapat közti tudáskülönbséget hűen tükrözte a mérkőzés és az eredmény is. Úgy gondolom, hogy a mérkőzés elején gyorsan eldőlt a három pont sorsa, ami után olyan taktikai variációkat is kipróbálhattunk, melyre egy erősebb ellenfél esetében nem nyílt volna lehetőség. Folyamatosan javuló játékot mutattunk, így bizakodva várom a további mérkőzéseket és nagyon remélem, hogy az első két hely valamelyikén tudunk majd zárni az ősszel.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS