A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szomszédvári rangadóra került sor október 26-án a 10. fordulóban. A hetek óta egyre jobb formát mutató Kaskantyú gárdája a bajnoki címért küzdő kiskőrösi együttest fogadta.

Kaskantyúi FSE-Kiskőrösi LC II. 2-4 (1-1)

-Hirdetés-

Kaskantyúi FSE: Hleba – Biloscsuk, Varga Sz., Farkas D., Győrfy, Losonczy, Molnár D., Pop, Bránya (Andó), Kismók (Nagyfi), Tóth J.
Edző: Virág Tibor.

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Sárdi (Kovács B.), Somlyai, Sárközi, Füleki, Polyák (Szentgyörgyi), Molnár Z., Gombár (Makó), Mokrickij (Szlovák), Rózsavölgyi, Markó.
Edző: Rácz János.

A mérkőzés első félideje kiegyenlített küzdelmet hozott amely során előbb a 18. percben Füleki Antal szerzett vezetést a kiskőrösieknek (0-1), majd a 28. percben farkas Dávid Géza egyenlített (1-1). A második játékrészben több veszélyes támadása is volt a hazaiaknak, de a 70. percben egy védelmi hiba után mégis Füleki Antal szerzett újabb gólt (1-2). Szerencsés körülmények között egyenlített ismét a Kaskantyú a 77. percben. Bal oldali szabadrúgás után a rosszul felállított sorfal mellett tekerte el laposan a rövid oldalra a labdát Biloscsuk Zoltán, ami Mlinkó Csaba kezéről a kapufára gurult és onnan pattant a hálóba (2-2). A mérkőzés utolsó harmadában a több cserejátékosát is bevető kiskőrösiek frissebben fociztak és nagy nyomás alá helyezték a hazai kaput. A 80. percben Füleki Antal (2-3), a 84. percben pedig Szentgyörgyi Ákos talált a kapuba (2-4) a végére elfáradó kaskantyúiak ellen. A mérkőzés sportszerű körülmények között hozott nagy küzdelmet, melyet a jobb játékosállománnyal rendelkező kiskőrösiek nyertek meg.

Virág Tibor – Kaskantyúi FSE edzője:

-Nagyszerűen helyt álltunk a tőlünk jóval komolyabb játékerőt képviselő ellenfelünkkel szemben. A találkozó 70. percéig jól bírtuk erővel is az iramot, de a végére nekünk nem voltak olyan minőségi cseréink, mint a kiskőrösieknek. Meg kell jegyeznem, hogy a harmadik és a negyedik bekapott gólunk előtt is történt olyan esemény, ami miatt a játékvezető talán adhatott volna a javunkra szabadrúgást. Mi próbálunk megfelelő teljesítményt nyújtani és legutóbb Kecelen, valamint most a kiskőrösiek ellen is jól helytálltunk egy tőlünk jóval erősebb ellenféllel szemben. Nehézséget jelent, hogy a munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudunk edzeni, csak az adott bajnoki mérkőzésekre jövünk össze. A télen szeretnénk megerősíteni a csapatot és már most jelentkezett hozzánk 5-6 játékos, akik a segítségünkre lehetnek. Legközelebb Csólyospálosra látogatunk, ahol szeretnénk jó eredményt elérni, majd a Bócsa és a Tabdi csapatát fogadjuk, akik ellen a győzelem reményében lépünk pályára.

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:

-A mai napon a hozzáállásunk az katasztrofális volt, mert azt hitték a játékosok, hogy elég a cipőket felküldeni a pályára és már megvan a mérkőzés. Nagyon megszenvedtünk ma a győzelemért, amelynek sok tanulsága van a számunkra. Így nem szabad kimenni egy mérkőzésre, ami mellett a védelmünkben is sok hiba volt és gyakorlatilag mi alakítottuk ki az ellenfél gólhelyzetit. Gratulálok a kaskantyúiaknak a lelkes, jó játékukhoz és a továbbiakban sok sikert kívánok nekik.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS