Néhány hónappal ezelőtt a BBC History negyedéves magazinja az alábbi szalagcímmel jelent meg: „A NAGY KÉRDÉS: Valóban rohamléptekkel változik a világ?” Ha reggel arra ébredünk, hogy a változás itt van velünk, benne élünk, a bőrünkön érezzük, akkor a létezésére nem is kell bizonyíték.

-Hirdetés-

A Nagy Kérdés azonban marad: hogyan viszonyuljunk a változáshoz? Erre keresi a választ – és a lehetséges „kapaszkodókat” – a Hetednapi Adventista Egyház ingyenesen látogatható előadássorozata, amelyhez a kiskőrösi közösség is csatlakozott. (https://anagykerdes.hu/eloadasok/)

 

Az ország számos településén szervezett előadások – egy-egy történelmi példán keresztül –bemutatják, hogy a változás ugyanolyan kihívás volt az emberek számára 500 évvel ezelőtt – a reformáció korában –, és napjainkban is.

 

Azonban jó hír, hogy vannak biztos kapaszkodók. Kiskőrösön az előadó lelkészek, Árvai Pálma és Árvai Tamás – a témához kapcsolódóan – egy friss tanulmányút élményeit és tapasztalatait is szeretnék megosztani az érdeklődőkkel.

B.M

MEGOSZTÁS