Pár éve hagyománnyá vált, hogy a kiskőrösi korcsolyapálya szezonnyitó közönségkorcsolyával várja látogatóit. Idén sem volt ez másképp, november 2-3. között a kiskőrösi Rajz Attila jégpálya szeretettel várta az érdeklődőket, látogatókat. A két nap több, mint 150-en mentek el korcsolyázni.

Az eseményen kicsik és nagyok is megjelentek egyaránt
-Hirdetés-

Nálunk ez már több éve nagy hagyomány, hogy november körül szezonnyitó közönségkorcsolyával várjuk a látogatókat kicsiket, nagyokat egyaránt. Előtte pár nappal nyereményjátékot hirdettünk a Facebookon, ahol like-al és megosztással lehetett nyerni belépőt, vagy korcsolyabérlést. Gyakran szervezünk megosztásos játékokat, hiszen erre is sokan vevők. A korosztály egyáltalán nincsen megszabva, apukám mondása szerint “vallástól és nemtől függetlenül” bárki jöhet, hogy eltöltsön itt egy jó hangulatú estét. Ha valakinek segítségre van szüksége, akkor rendelkezünk szaktudással bíró emberekkel is, akik segítenek a kezdőknek megtanulni korcsolyázni.

Nálunk több lehetőség is van, természetesen nem csak jégkorcsolyázni lehet, mivel most indul a szezon, kezdetét veszi újra a jéghoki, jönnek az újabb csapatok a kisebbekkel. Nyáron, tavasszal a melegebb időkben pedig görkorcsolyaoktatás, valamint koris táborok is zajlanak. Ebben a szezonban rengeteg osztály is jár hozzánk korcsolyázni a helyi iskolákból.  Úgy gondolom, hogy a mai világban a fiatalabb generáció hatalmas tudással gazdagodna, ha mindnyájan megtanulnának korcsolyázni. Szuper sport és kikapcsolódás is egyben, ugyanakkor nagyszerű hétvégi programnak is szívesen ajánlom bárkinek!”-mesélte nekem Kosóczky Nikoletta, a korcsolyapályán.

Sokan csapatban jöttek el korcsolyázni

Az eseményen a legkisebbektől kezdve egészen az idősebb korosztályig mindenki megfordult a jégen. A korcsolyapálya felett minden alkalommal büfé várja a jelenlévőket széles kínálattal, egy-egy forró teával, forralt borral, melegszendviccsel, hogy időnként meg tudjanak pihenni, illetve fel tudjanak egy kicsit melegedni. Ebben a szezonban is szeretettel várja látogatóit a kiskőrösi Rajz Attila Jégpálya minden szombat és vasárnap 18:00-20:00 óra között, valamint az iskolás csoportokat a hétköznapokon.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS