Az időjárás eddig kegyes volt hozzánk, de a héten elrakhatjuk szekrényünk mélyére a nyári vagy átmeneti ruhadarabjainkat, beköszöntött az igazi ősz és közeledik a báli szezon is, ideje beszerezni legújabb darabjainkat. Kiskőrös üzleteiben felfedezhetjük a nagyvilági divat stílusától kezdve a hétköznapi kényelmes viseleten át az igazán egyedi ruhakollekciókat is.

-Hirdetés-

Az s.Oliver a sokszínű inspiráció és a szakértelem alapvető értékét követi, stílusa modern és hiteles, részletmegoldásai kifinomultak, mégis természetesek. A ,,Digital nomad”  téma és  Latin Amerika színpompás világa inspirálta a 2019-es  s.Oliver Red Label  Women/Men őszi -téli kollekciókat. Az s.Oliver nemzetközi divat és életstílus márka, ami igazi divatot kínál a mindennapokra, az idei őszi szezontól már megtalálható a Liberty Fashion üzletében. Az üzlet továbbá próbálja követni más európai gyártók trendjét és egy sokszínű skálát biztosítani, nemcsak színekben, stílusokban, hanem árfekvésben is.

Liberty Fashion

Az üzlet tulajdonosa Bárth Mónika tökéletesen összefoglalta az őszi színvilágot.
”Ahogy lenni szokott ebben az időszakban a föld színek dominálnak. A kellemes dohányszín és árnyalatai mely nagyon jól kombinálható a világosabb ruhadarabokkal. A mustársárga szín és árnyalatai továbbra is megtalálhatóak az idei őszi kollekciókban, de természetesen a barna sem maradhat el, és minden korosztály bátran viselheti. A gránátalma vagy burgundi szín is megtalálható a színpalettán, mely igazán nőiessé teszi ruhatárunkat. A fekete, kék és a szürke színt sem szabad száműzni a ruhatárunkból. Nagyon jól lehet kombinálni a szettjeinket ezekkel a színekkel.”

Dolce Italia üzletében a letisztult olasz divatot találjuk meg

Faragó Szilvia napra pontos információval tud szolgálni a divat világából.
A divatban végre visszatért a szabadság, pontosabban a 70-es évek divatja a burzsoá shikk a kifejezés pozitív értelmében. Előtérbe kerültek a masnik, fodrok, divat a bőr, a műbőr a hétköznapokban vagy az alkalmi viseletben egyaránt. Reneszánszát éli a szoknya, ami lehet térd alattig érő, hosszú, pliszé, csipke, szűk fazonú, vagy épp hosszú. A hosszú kardigánt akár övvel vagy anélkül is viselhetjük. Kabátunk legalább térdig érjen vagy legyen hosszú, de ha sportosabb, akkor természetesen lehet rövidebb, karcsúsított. Az idei ősz slágere a puffos ujjú ruha, de a ruha legyen egyszerű vonalvezetésű. A flitterek és csillogó anyagok nálunk még inkább alkalmi viselet, pedig nagyon jól lehet kombinálni bármivel és különleges hétköznapi viseletté válhatnak.”

“A báli ruhánk kiválasztásánál lehet nyitni bármilyen szín felé, de ha maradunk a jól bevált feketénél, akkor viszont viseljünk bátran színes kiegészítőt, egy hangsúlyosabb ékszer, egy öv, vagy táska formájában. A kevesebb néha több elvét kövessük, már régen nem divat a mélyen kivágott dekoltázs. Akkor biztosan nem nyúlunk mellé, ha alkatunknak és stílusunknak megfelelő ruhát választunk, az a fontos hogy jól érezzük benne magunkat” – ajánlja a Dolce Italia divatüzlet tulajdonosa.

Egy Meryll ruhával nem lehet mellényúlni

A divat szabadon szárnyal és nem kell félni semmitől”  – vallja Csővári Szilvia is a DivatFashion női divatáru szaküzletből. Mindenkinek kedvez a mostani divat, visszajött az igazi nőies divat a magyar gyártók, mint az Envy vagy a Mystic Day is követik ezeket a vonalakat. Az a fontos, hogy ki, milyen stílust szeret és mi áll jól neki, igyekszünk segíteni abban, hogy mindenki megtalálja az alkatának megfelelőt. Érdemes egy kicsit elhagyni a saját stílusunkat és el kell kicsit rugaszkodni, legyünk bátrak, mert most megtehetjük!

A kiegészítőket bátran kombinálva akár hétköznapi viseletté is válhatnak

“A báli ruhák szabását tekintve meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek a hölgyek körében, mivel minden testalkaton remekül mutatnak a fölül szűk, alul A-vonalú úgynevezett babaruhák, ami a hercegnőstől egészen a szolidabb formában is megtalálható. Ne féljünk a maxi ruhától sem. Bátran viseljünk színeket, kéket, zöldet, pirosat, ezeket akár kombinálhatjuk is feketével, ha épp a feketét választjuk. Számomra a legcsodásabbak a Meryll ruhák, ezeket viselték az idei szépségkirálynő választáson is” – osztja meg velünk véleményét Szilvia.

B.M

MEGOSZTÁS