A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata jó teljesítményt nyújt az idei szezonban is. A fiúk bajnoki címvédőként küzdenek és a 11. fordulóban is egy szép győzelemmel erősítették meg helyüket a tabella élmezőnyében.

A kiskőrösiek november 2-án hazai pályán fogadták a Kiskunhalasi Spartacus gárdáját, akik ellen 6-0-ra (3-0) nyertek: Mlinkó – Rózsavölgyi, Sárdi, Sárközi (Pecznyik), Füleki (Dulai), Molnár (Szlovák), Rumán (Pogány), Mokrickij (Sinkó), Markó, Gyurián, Kovács B. (Makó).

-Hirdetés-

Ezen a játéknapon nagy különbség volt a két csapat között. A kiskőrösiek már az első félidőben háromgólos vezetésre tettek szert a duplázó Füleki Antal és Mokrickij Viktor találataival. A szünet után is nagy mezőnyfölényben voltak a hazaiak és a helyzeteik töredékét tudták csak gólra váltani. A második félidőben Markó Zsolt, Makó Zsolt és Dulai János találataival alakult 6-0-ra az eredmény. A helyzetek alapján, a bekapott gólok tekintetében a kiskunhalasiak számára hízelgő eredmény született.

Rácz János – Kiskőrösi LC II. edzője:

-Nem volt igazán komoly ez a mérkőzés, mert egy gyengébb játékerőt képviselő csapattal játszottunk. Sajnos ez rányomta bélyegét a találkozóra és a csapatunkból többen félvárról kezelték a mérkőzést. Ennek volt betudható, hogy számtalan gólhelyzetet hagytunk ki és a befejezéseknél nem összpontosítottunk megfelelően. A következő fordulóban Soltvadkertre látogatunk, ami mindenkor egy hatalmas rangadó. A mérkőzés kimenetelét háromesélyesnek látom, de amennyiben nagyon fegyelmezetten tudnánk játszani, akkor lehet esélyünk a győzelemre is.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (48 db kép)
MEGOSZTÁS