November 5-én a kézilabdás lányok mérték össze tudásukat az idei diákolimpián. A sportesemény a városi sportcsarnokban lett megrendezve. 

-Hirdetés-

Az eseményen hatodik korcsoportos (14-18 éves) lányok játszottak 15 perces körmérkőzéseket. Négy csapat volt jelen: Kiskőrösről a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskőrösi Wattay Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, vendégként pedig Kalocsáról a Szent István Gimnázium, valamint a Bajai Szakképzési Centrum Kalocsai Dózsa György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

Reggel 8 órától kora délutánig zajlottak a körmérkőzések, az első kettő helyezett juthatott tovább. Az eredmény így alakultak:

4. Szent István Gimnázium – Kalocsa

3. Bajai Szakképzési Centrum
Kalocsai Dózsa György
Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája
és Kollégiuma – Kalocsa

2. A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskőrösi Wattay Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

1. Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium

Szintén a városi sportcsarnok ad helyet a pénteken megrendezésre kerülő Eckerle szaki kupának, ahol a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskőrösi Wattay Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának férfi labdarúgó játékosai mérik össze tudásukat a Kiskőrösi Petőfi Sándor Gimnázium játékosaival, kedden pedig a lányok fognak játszani.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS