November 11-15. között szakmai hetet szervezett a gimnázium “Mi a pálya?” tematikával. A szakmai hét nemcsak a középiskolásokat érintette, hanem az óvodás és általános iskolás gyermekek is részt vehettek a programokon.

-Hirdetés-

November 11-én hétfőn az általános és középiskolások versmondó versenyen vehettek részt a gimnáziumban (melyről egy korábbi cikkünkben olvashattok), az óvodásoknak pedig egész héten állandó csoportfoglalkozások voltak. Kedden a középiskolás diákok üzemlátogatáson voltak Erdőtelken, a Juice Products Zrt.-nél. 13-án szerdán az óvodásoknak bemutató program volt a rendőrség és tűzoltóság által, az általános iskolások pedig meglátogatták a gimnáziumot pár tanóra erejéig, hogy meglássák, milyen ott az oktatás, majd üzemlátogatáson vettek részt az Ungvári Works Kft.-nél.

Különböző előadásokon vehettek részt a diákok egész héten

A középiskolások állatmenhelyen tölthettek le hátralévő közösségi szolgálatukhoz szükséges órákat, majd Turán István, Filus Erika és további diáktársaik tartottak előadásokat. Csütörtökön nagyon színes programokkal teli napon vehettek részt a tanulók, az általános iskola alsóbb éves diákjai különböző üzemeket és cégeket látogathattak meg, köztük a Grino-Kft.-t, a Szöllősi lovastanyát, a Vega-Ház Kft.-t, ellátogattak a mentő, rendőrség és tűzoltóság állomásaira is, valamint különböző előadásokon vettek rész a Városi Könyvtárban is. A felsőbb évesek tanműhelyeket látogattak meg, valamint megtekintették a Wattay Szakgimnázium pályaválasztási kiállítását is.

A középiskolásokra izgalmas és programokkal teli csendesnap várt. Témája az volt, hogy Emberé a munka, Istené az áldás. Erről bővebben IDE kattintva olvashattok!

Habár a szakmai hét a csendesnappal zárult, pénteken még néhány szakmai előadás, és üzemlátogatás várta a diákokat.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (75 db kép)
MEGOSZTÁS