Péterfy Bori & Love Band 2019. november 16-án, az izsáki ZÖREY klubba is elhozta a zenekar budapesti Akvárium Klubban tartott, előző esti – tizenkettedik szülinapi – koncertje hangulatát.

-Hirdetés-

Péterfy Bori & Love Band, 2018 márciusa után, 2019. november 16-án, ismét az izsáki ZÖREY klubban koncertezett. Bori és Tövisházi Ambrus csapata (Drapos Gergely, Pápai István, Gáspár Gergely, Nagy István) szertartásszerű születésnapi koncertjét, minden évben, az Erzsébet téri Akvárium klub 1500 fős NagyHalljában tartja. A jóval kisebb, de hangulatában sokkal bensőségesebb izsáki pinceklubban, nagyon hamar ott folytatták, ahol az előző este abbahagyták.
A ZÖREY klubos terében megjelenő világító ruhájú énekesnő extázisba hajló előadásmódja, most is, az első pillanattól kezdve magához ragadta a rajongók figyelmét. A kiváló zenekari hangzással harmonizáló fényeffektusok megtették hatásukat. A felcsendülő régebbi és újabb dalokat a közönség együtt énekelte, táncolta az énekesnővel, hol letérdelve, hol tapsolva.

Péterfy Bori & Love Band az izsáki pinceklubban is hozta a tőlük megszokott magas színvonalú, magával ragadó előadást. Gratulálunk, és boldog születésnapot kívánunk!

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS