A Kiskőrösi EGYMI Diákönkormányzatának szervezésében hagyományteremtő célzattal került megrendezésre november 19-én a Teremszépségverseny.
 

2015 óta kerül megrendezésre ez a várva várt esemény, melynek célja egyrészt az, hogy a tanulókban kialakuljon az igény a szűkebb és tágabb környezetük iránti rendezettségre, tisztaságra.

 

Miután a felső tagozaton a diákönkormányzati képviselők, alsó tagozaton az osztályfőnökök tájékoztatást adtak, elkezdődött a lázas készülődés.

-Hirdetés-

November 19-én teljes ünnepi díszbe öltözve várták a zsűrit az osztálytermek. Hol teljes katonai arzenál várta a zsűri tagjait, hol vintage gardróbba csöppenhettek, hol Frédi és Béni korába repülhettek vissza. Az óvodások végtelen kreativitásukról tettek tanúbizonyságot ismét, az autómosótól kezdve a sebváltóig mindent maguk készítettek el.  

J-B a zsűri tagjai: Szedmák Tamás alpolgármester, Tóth Anett, a János Vitéz Látogatóközpont munkatársa és Horváth A. Gézáné pedagógus

Szedmák Tamás alpolgármesternek, Tóth Anettnek – a János Vitéz Látogatóközpont intézményvezetőjének és Horváth A. Gézáné pedagógusnak nem volt könnyű dolga az értékeléskor. Mindegyik osztály más-más dologban alkotott különlegeset, de a döntést meg kellett hozniuk. 

Az idén az „Intézmény legszebb terme” vándorserleget az 5. osztály nyerte el. 
Az ÖKOFAL nyertese a 11.A osztály lett idén, a KÜLÖNDÍJ pedig az óvodásokat illete meg. 

Különdíjban részesült az óvodás csoport

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS