A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata az idei szezonban is kiváló teljesítményt nyújt. Az együttes az őszi pontvadászatban az utolsó mérkőzését november 23-án játszotta hazai környezetben a Tázlári FC ellen.

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II-Tázlári FC 4-0 (1-0)

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Sárdi, Somlyai (Szlovák), Füleki, Pecznyik, Lesták (Szentgyörgyi), Gyurián, Rumán, Sinkó (Pogány), Rózsavölgyi, Kovács B.

Tázlári FC: Lehoczki – Dúl, Müller, Kószó, László, Forgó, Börcsök, Braun, Schütz, Bálint (Csigi), Faddi.

A mérkőzést a kiskőrösiek kezdték jobban és a 16. percben Füleki Antal góljával megszerezték a vezetést (1-0). A mérkőzésen a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, a tázláriak pedig lelkes játékukkal próbálták eltüntetni a két csapat közti tudásbeli különbséget. A mérkőzés színvonala hagyott kívánnivalót maga után, ami a kiskőrösiek „érdeme” volt, mert igen sok hibával játszottak.

A szünet után Füleki Antal újabb góljával, valamint Szlovák Róbert és Kovács Balázs találataival magabiztos győzelmet aratott a kiskőrösi együttes. A hazaiak így az őszi szezont egy újabb győzelemmel zárták és a bajnokság első felében veretlenek maradtak. A csapat az első helyről várhatja a tavaszi mérkőzéseket 13 mérkőzésen szerzett 11 győzelemmel, 2 döntetlennel, 67-10-es gólaránnyal, 35 ponttal.

Szlovák Róbert – Kiskőrösi LC II. játékosa:
-Ez egy elhalasztott találkozó volt, melyen a győzelem megszerzését tartottuk a legfontosabbnak. Mindez sajnos meglátszott a teljesítményünkön, mert sok hibával játszottunk, de a győzelmet megszereztük. Az látszott az ősz során, hogy a gyengébb játékerőt képviselő csapatok ellen talán mi is kicsit könnyelműbben vettük a mérkőzéseinket. Fontos azonban elmondanom, hogy a rangadókra nagyon készültünk és jó teljesítményt nyújtva hoztuk le a riválisok elleni találkozókat. Nagyon örülök, hogy veretlenül tudtuk zárni az első helyen az őszi szezont.

László Mihály – Tázlári FC játékosa:
-Nagyon jó képességű ellenféllel szemben játszottunk a mai napon. Nálunk sok a gond, mivel vannak kiállított, eltiltott játékosaink, így létszámhiánnyal küszködünk. A mai napon sokkal jobb volt tőlünk a Kiskőrös és megérdemelten nyertek. Amennyiben a teljes csapatunkkal tudunk kiállni egy mérkőzésre, akkor a tabella alsó feléhez tartozó gárdák ellen lehetünk eredményesek.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS