Nagyszerűen szerepel a megyei I. osztályban a Soltvadkerti TE férfi kézilabda csapata. Az együttes a kiváló eredményeknek köszönhetően a tabella élén áll és minden remény megvan arra, hogy a bajnoki címért legyen versenyben.

-Hirdetés-

Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott a gárda. Az együttes november 24-én a Kiskunfélegyházi HTK gárdáját látta vendégül, akik ellen 25-17-re (14-7) nyertek: Csernák (k), Angebrand (k), Bakai 5, Farsang 5, Gazsó 3, Kincses 2, László 2, Marosi 2, Nyerges 1, Opauszki 1, patai, Szentgyörgyi 1, Torgyik 2, Ürmösi 1.

A mérkőzés első találatára 3 percet kellett várni, amikor a vendégek szerezték meg a vezetést (0-1). Ezt követően a soltvadkertiek gyorsan egyenlítettek, majd az első félidő közepére már 7 gólos előnyre tettek szert (11-4). A hazaiak az egész mérkőzésen kiválóan védekeztek és a nyitott védekezést alkalmazó kiskunfélegyháziak ellen hatékonyan támadtak. A jobb játékerőt képviselő soltvadkertiek győzelme nem forgott veszélyben és a második félidőben már több alkalommal 11 góllal is vezettek.

Nagy Máté – Soltvadkerti TE edzője:
-A gyengébb játékerőt képviselő kiskunfélegyháziak ellen is nagyon komolyan készültünk, és végig koncentráltan kézilabdáztunk. Nekünk minden mérkőzés fontos és ezek a találkozók is egy lépést jelentenek a csapat fejlődésében. Mi nem engedhetjük meg, hogy bármely mérkőzést félvállról vegyünk, ha a céljainkat el szeretnénk érni. A nyitott védekezéssel kicsit meglepett bennünket az ellenfelünk, amit sok mozgással és beindulásokkal tudtunk feltörni. Nagyon örülök a győzelemnek és annak, hogy a keret minden játékosának lehetőséget tudtam adni a szereplésre. Az általam elképzelt taktikai, technikai elemekből már látok dolgokat a mérkőzéseken, de még sokat kell dolgoznunk és úgy gondolom, hogy ennek a munkának majd tavasszal lesznek igazán látható jelei.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS