Októberben indított új hagyományt az Art Café vendéglő, Benyik Norbert vezetésével. Az első összművészeti találkozó október 5-én került megrendezésre, melyről már egy korábbi cikkünkben írtunk.

-Hirdetés-

Az esemény annyira jól sikerült, és felkeltette a művészetet kedvelők érdeklődését, hogy november 30-án, immáron második alkalommal szervezték meg a Napfelkeltők Összművészeti Szalon újabb rendezvényét, melynek témája a Férfi és Nő közötti különbségek megvitatása volt.

Novák Péter

A program vezetője ismét Kunhegyesi Feró – prímadíjas képzőművész volt, s a nagy megvitatások között Horváth Tiborral énekeltek – ezzel szórakoztatva a közönséget, vitatva a művészetet.

Kiskőrös feltörekvő művészein, alkotóin kívül bárki elmehetett a rendezvényre, akit egy kicsit is érdekel a művészetek világa. Városunkba látogatott az esemény erejéig Novák Péter – magyar színész, énekes, szövegíró, zeneszerző, műsorvezető is – , aki részt vett a férfi-női viszonyok megvitatásában, illetve megosztotta velünk személyes tapasztalatait.

A Napfelkeltők Összművészeti Szalonja egy remek lehetőség a fiatal tehetségeknek, művészet kedvelőinek, akik nem tudják a mindennapokban megtalálni, kibontakoztatni szeretetüket eziránt.

Lassan hagyománnyá válik és minden hónapban megszervezésre kerül egy-egy esemény, komoly témákat feldolgozva a művészet eszközeivel – legyen az zene, költészet, képzőművészet.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS