A kiskőrösi KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájában már hagyomány, hogy decemberben „adventi délutánt” tartanak. Idén december 6-án várta az intézmény a diákokat, szüleiket és családtagjaikat szeretetvendégségre.

-Hirdetés-

Az iskola alsós udvarában egy betlehemi ház lett felállítva, a szülők süteményeket, szendvicseket és egyéb finomságokat hoztak. A nap közben az iskola dolgozói is nagyon készültek az eseményre, mert már délelőtt elkezdték főzni a töltött káposztát Patka Edit irányításával, a vendégeket pedig forralt borral és meleg teával várták. A programot Grausza Jánosné tagintézmény vezető nyitotta meg és köszönetét fejezte ki a szervező munkálatokban résztvevőknek.

Az iskolalelkész Pethő-Szűcs Mária áhitatot tartott és ünnepi gondolatait egy közös imádság zárta. Ezt követően a gyermekeket a tornateremben „kalandpark”, az egyéb osztálytermekben kézművel foglalkozás, valamint filmvetítés várta. A program jó hangulatban, baráti beszélgetésekkel zárult, amely során a gyermekek, a szülők és a pedagógusok is közelebb kerülhettek egymáshoz.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS