A már hagyományos Mazsorett és Zenész Bál idén december 7-én a Fortuna Étteremben került megrendezésre. 21 órakor már szinte telített volt a táncparkett, ami tökéletesen mutatta a bál jó hangulatát és sikerét.

Már a vacsora alatt elkezdtek páran táncolni, ami mutatta a bál jó hangulatát
-Hirdetés-

Gmoser György, az egyik szervező még a bál kezdetén köszöntötte a vendégeket, majd elkezdődött a vacsora. A bálban főleg a mazsisok és zenekarosok szülei, illetve azok a korábbi mazsis tagok vettek részt, akik már befejezték a táncot, de még szeretnek összejárva bulizni. Így a jó hangulat többek között az összeszokott társaságoknak is volt köszönhető. A szülők évről-évre sokat segítenek a fesztiválok megvalósításában, a  fellépésekre való felkészülésben, így a bál egyfajta köszönetként is szerveződött hálájuk jeléül.

Gmoser György aktív szerepet vállalt a műsorban

Természetesen itt is volt tombola-sorsolás, melynek bevételét a zenekar és mazsis csapatok támogatására fordítják a jövőben. Már most kapott több meghívást a zenekar és a mazsorett csoport is, így lesz mibe invesztálni a befolyt összeget.

A mazsisok és szülők által előadott tánc szereplői

Az est fénypontja a csillagfény mazsorett csoport és szüleik által előadott tánc volt, melyet  Gubacsi Zsófia koreografált.

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS