Az elmúlt hétvégén, pénteken a Mikulásé volt a főszerep, de nem a Mikulás hozta a nézőközönséget az Egy Fess Pesti Este Kamarás Ivánnal című előadásra Soltvadkerten a Gyöngyház Kulturális Központ mozitermébe.

-Hirdetés-

Pájer Ildikó, az intézmény igazgatója bevezetője után elkezdődött a telt házas képzeletbeli utazás a magyar filmtörténet legismertebb slágerein keresztül a színház és a zene különleges elegyet alkotó eszközeivel. A dalok a múltba repítenek ugyan, de az Egy Fess Pesti Band zenészei leporolják azokat, gypsy-swing és dixieland lüktetést adva nekik, igazi zenei csemegét kínálva rántják le a sok évtizedes pókhálót. Nevetés, könny, sóhaj és egyebek, igazi érzelem bomba.

Semmiképpen nem hagyományos, „poros” színészanyag, félig elszavalt dalokkal, jelenetekkel. Természetesen a kor dalai adják a produkció gerincét, de ahogy a dalok is frissebb, izgalmasabb köntöst kapnak, a műsor szerkezete is eltér a „szokásos” színész estektől. A színpadon nem Kamarás Iván színész, hanem Iván, aki pátoszoktól mentes saját véleményét, humorát is megmutatja.

Kamarás Iván a közönséget is bevonta előadásába

Megismerhettük azt az arcát, amit csak kollégai, barátai és családja ismernek. Iván nem félt tabukat döntögetni, a kor nagyjairól tapintatos, szakmában szájról szájra járó, személyes történeteket megosztani. A néző tulajdonképpen bepillanthat a múlt izgalmas színfalai mögé, természetesen Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával.

A közönség többször visszatapsolva, a végén felállva köszönték meg a felejthetetlen Egy fess soltvadkerti estet!

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS