December 8-án a főtéren már második alkalommal látogatta meg a Mikulás a város gyermekeit a Kiskőrös Városért Alapítvány jóvoltából.

Supka Éva az alapítvány leköszönő elnöke üdvözölte a vendégséget, akiket Rózsás Viki előadóművész szórakoztatott a művelődési ház színpadán.

-Hirdetés-

Utána a téren felállított színpadra megérkezett a Mikulás, akit Szöllősiné Baranyai Kata lovas fogata röpített a főtérre. Idén kicsit kisebb létszámmal jöttek el az alkalomra, de most is nagyon jó hangulatban, izgalommal és várakozással telt a délután. A bátrabbak felmehettek a Mikuláshoz, elénekelhettek vagy elszavalhattak, és cserébe különféle ajándékokkal lepte meg a Télapó a gyerekeket. Az alapítvány kuratóriuma ezúton is köszöni a sok felajánlást, ajándékot, amit jótékony adakozók juttattak el. A faházakban forró kakaóval, teával és igazi foszlós kaláccsal kínálták a jelenlévőket, köszönhetően a Szlovák Önkormányzat aktivistáinak. Több száz csoki mikulás, szaloncukor került a gyerekek zsebébe, senki nem ment üres kézzel haza és a Csányi Norbert és munkatársai által alkotott csodálatos, mesés környezetben, a Fábián Dekor keze munkáját dicsérő figurák mellett boldogan fotózkodtak a gyerekek a Mikulás társaságában.

Sokan közreműködtek a program sikerében, így köszönet illeti az alapítvány kuratóriumát, a Szlovák Önkormányzat tagjait, a KEVI gimnázium tanulóit, akik a manók és a hótündér szerepét töltötték be, a Petőfi Sándor Művelődési Központ dolgozóit, Markó Csaba technikust, a Fábián Dekort , Szőllősiné Baranyai Katát, dr. Nagy Gabriella aljegyzőt és Csányi Norbertet, illetve munkatársait.

 

Sz.Á.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS