Újoncként szerepel az NB I-es bajnokságban a BS Plastic Soltvadkerti TE férfi asztalitenisz csapata. A gárda jól helytáll a küzdelemsorozatban és a legjobbak ellen is tudtak szoros mérkőzéseket játszani.

-Hirdetés-

Az együttes az őszi szezon utolsó fordulójában hazai környezetben fogadta a DVTK SE I. csapatát. A december 15-én lejátszott mérkőzés során a diósgyőriek nyertek 10-4 arányban.

A soltvadkertiek közül Ambrus Krisztina 1, Palatinusz Martin 2 és Lei Balázs 1 győzelmet szerzett. A csapat tagja volt még ezen a napon Pávics Péter is, és tartalékként Ambrus Tímea. A bajnokságról tudni kell, hogy a férfiak mezőnyében engedélyezett a nők szereplése és ezt a lehetőséget kihasználva segítették most is a csapatot az Ambrus lányok.

Az együttes újonc létére jól helytállt az őszi szezonban, ugyanis a 10 csapatos bajnokságban a 7. helyről várják majd a tavaszi folytatást 16 ponttal. Az együttes szorosan ott van a középmezőny mögött és senkitől sem szenvedtek nagyarányú vereséget.

A képen jobbra Ambrus Ferenc edző

Ambrus Ferenc – edző:
-A csapat az őszei szezon során 3 győzelmet szerzett és 1 döntetlent ért el. Úgy gondolom, hogy újoncként kihoztuk magunkból a legtöbbet és ezen a teljesítményünkön a tavasszal még szeretnénk javítani. A bajnoki címért küzdő együttesektől is csak 10-4-re kaptunk ki és több mérkőzésen is közel álltunk a bravúrhoz, ami kiváló eredmény. A télen a játékoskeretben nem lesz változás és az év végén az ünnepek alatt sem állunk le, tovább edzünk folyamatosan, mert január második hetében már a dunakeszi csapatát fogadjuk hazai környezetben.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (29 db kép)
MEGOSZTÁS