Benépesült a kiskőrösi Adventi Tér december 18-án este, amikor a helyi önkormányzat képviselő-testülete által Kiskőrös Város Fúvószenekara új formaruhájának megvásárlására szervezetek gyűjtést a település vezetői.

-Hirdetés-

Ezen a napon az est zenei szolgálatát Sipos Béla karnagy vezetésével Kiskőrös Város Fúvószenekara felnőtt tagjai adták. A fúvósok 1 órás műsort adtak elő ismert és közkedvelt zenék felcsendülésével, amely nagy sikert aratott a jelenlévők körében. Mindeközben a főtéren felállított faházaknál finom ételekkel és forró italokkal várták a közönséget.

El kell mondani, hogy nagyon egységes volt a képviselő-testület a program megszervezésében, és a város vezetőinek mindegyike hozzájárult valamilyen étellel, itallal, valamint pénz adományaikkal is a kezdeményezéshez.

Jövőre szeretnének vásárolni Kiskőrös Város Fúvószenekara tagjai új formaruhát, hogy méltóképpen tudjanak fellépni a különböző eseményeken. A jelentős összegű vásárláshoz kívánt a város vezetése az adományból összegyűlt pénzösszeggel hozzájárulni anyagilag is.

Filus Tibor
Képek: Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS