Kiskőrös Város Önkormányzata és a Képviselő-testület Turisztikai és Sport Bizottsága által rendezett karácsonyi ünnepségen köszöntötték a nyugdíjas közszolgálati dolgozókat december 17-én. Az eseményen résztvevőket Szedmák Tamás alpolgármester fogadta. Az elmúlt évekhez hasonlóan igyekeztek kedves és színvonalas műsort összeállítani, amiben nagy segítséget kaptak a kiskőrösi közoktatási intézményektől.

-Hirdetés-

Az ünnepséget a KEVI  5.b és c. lánycsoportjának Angyalok tánca című előadása nyitotta meg. Ezt követte a Kiskőrösi Óvodák Thököly Úti óvodásainak karácsonyi tánca. A Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium tanulói és óvodásai több műsorszámmal is készültek. Az Alma csoport picurkái az óvoda szellemiségéhez méltó módon adták elő produkciójukat. Szőgyi Tamara Reményik Sándor: Csendes Csodák című versét szavalta el. Nagy sikert aratott a gimnázium tanulóinak Rábaközi lakodalmas műsora is.

Ötletes és elbűvölő tánccal készültek a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola kisiskolásai, akiket Turóczyné Rajnai Dóra, Kvacskáné Kiss Mária és Kissné Becsi Márta készítettek fel.

Ami igazi értéket képvisel, arra méltán lehetünk büszkék! Reméljük, hogy néptánc csoportjaink sokáig viszik városunk jó hírét a nagyvilágba. A Kiskőrösi Néptáncegyüttes „Szerelem Sárközben” című előadása közben is erre gondolhattak a jelenlévők. Az est zárásaként a Wattay Szakgimnázium 9. évfolyamos tanulója Muzsai Mercédesz, Wolf Kati  egyik dalát énekelte el.

Végül Domonyi László polgármester, ünnepi gondolatait mindenki tetszésére, versekben és idézetekben fejtette ki.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (86 db kép)
MEGOSZTÁS