A Kiskőrösi Óvodák Batthyány Úti Óvodájában már november végén elkezdik a karácsonyi készülődést. Az ünnepre nem csak lélekben, de külsőleg is készülnek, így a csoportszobák az idő előrehaladtával egyre szebbek lesznek.

Az ünnepek náluk a télapó várással kezdődnek, majd karácsonyi díszeket készítenek. Vannak olyan csoportok, ahol munkadélután keretében a szülőkkel együtt, jó hangulatban alkotnak, például a karácsonyfát is együtt díszítik fel. Teljesen át tudják adni magukat az ünnepnek, ez tényleg a békesség és megbocsájtás időszaka.

-Hirdetés-

Minden csoport mézeskalácsot süt, a dekorálásban besegítenek a szülők, nagyszülők is. A legnagyobb ünnepünk, amikor a tanult mondókákat, énekeket elmondják a szüleiknek. Ezen a napon ünneplőbe érkeznek, szépen megterített asztal várja őket reggel, sokan ekkor kapják meg az óvoda ajándékait. A gyerekek, tüneményesek és aranyosak, valahogy most másképp adják át a szeretetüket – számolt be Bálintné Csuka Nóra óvodavezető.

Az óvó nénik lelkesen készültek a Legkisebb karácsonyi angyal című mesedarabbal, amit ők játszottak el december 18-án a gyerekeknek. Fergetegesre sikerült, mert interaktívvá vált a műsor, a gyerekek együtt éltek a szereplőkkel, együtt énekeltek. Olyan hangulatot láthattunk, amit még eddig nem is tapasztaltak náluk. Nagyon átérezték, a karácsony hangulatát. A produkcióban közreműködött Baranyai Zsoltné, Dicsa Regina, Hegedűsné Kaposvári Edit, Morvai Gabriella, Podobniné Vándor Andrea és Szentgyörgyi Ibolya.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS