December 20-án, Soltvadkerten az Egyesített Szociális Intézmény is megtartotta évzáró, karácsonyi ünnepségét a Nyugalom Szigete klubtagjaival.

-Hirdetés-

Dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető köszöntőjében két fontos dolgot emelt ki az ünnep fényében: az egyik a remény, amely soha nem múlhat el, a másik a szeretet, melynek mindig élni kell a szívünkben, az év minden napján.

Dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető és a Mikulás

Kárász András alpolgármester is köszöntötte a vendégeket és kifejezte reményét afelől, hogy a következő esztendőben is – megőrizve az intézmény sokszínűségét – még lesz alkalmunk bőven együtt ünnepelni. A remény és a szeretet mellett kihangsúlyozta, hogy van még egy nagyon fontos érték, ami pedig az idő. Azt kívánta, hogy az ünnepek alatt tudjunk szeretteinkkel hasznos időt együtt tölteni és sokat beszélgetni.

A finom töltött káposzta és desszert a Sa-No-Ti Kft.-nek köszönhető, a zene pedig Jaksa Antalnak.

A jó hangulat felelőse: Jaksa Antal

“Az intézmény a mai ünnepséget megelőzően december 10-én is nagyszabású ünnepségre készült, amikor is ellátogatott az intézménybe a Mikulás és együtt ünnepeltek a negyedik negyedévben születésnapjukat ünneplő klubtagok. Jaksa Antal is vendégünk volt, aki a harmonikájával egy közös nótázással zárta az ünnepséget” 

– mesélte nekünk Andrea.

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (19 db kép)
MEGOSZTÁS