Igazi kihívás adventi hangulatot teremteni, ha egész nap szomorkásan esik az eső és a város fényei nem a hótól csillognak. A Thököly Utcai Tagóvoda aerobikosainak mégis sikerült a nézőközönséget karácsonyi kedvre deríteni. A Jingle Bells Rock ritmusára vidáman táncoló gyerekek pillanatok alatt elfeledtették velünk, hogy különös, decemberi tavaszban élvezhetjük a műsort.

Ősziné Dulai Zsuzsanna óvónő és kis táncosai
-Hirdetés-

A tíz lányból és két fiúból álló csoport ez év szeptemberében alakult, Ősziné Dulai Zsuzsanna óvónő vezetésével, aki az edzője és koreográfusa is a lelkes csapatnak. A Tehet(sz)érte Tanoda, az óvoda tehetséggondozó programja, mely heti rendszerességgel nyújt sportolási lehetőséget az óvodásoknak. A ma este látható produkció az első nyilvános szereplésre szánt formáció, melyet már a Közszolgálati dolgozók karácsonyi ünnepségén is bemutattak.

Az előadásra először az adventi tér sátora alatt került sor, ám az időközben elálló eső és a vastaps felcsalogatta a csoportot a nagyszínpadra is. Szülők és barátok együtt tapsoltuk végig a repeta-táncot. Eltettük emlékbe a megannyi ragyogó gyermekarcot és a bennük bujkáló vidámságot.

Köszönettel,
Kutyifa Anikó

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (38 db kép)
MEGOSZTÁS