A KIKI SPORT Kft. kézilabdásai közös vacsorára gyűltek össze karácsony előtt a Biczó Csárdában, ahol együtt örülhettek az új felszereléseknek.

-Hirdetés-

Mint ismeretes Kiskunsági Intézmények Kézilabda Iskola (KIKI) kézilabda szakosztály több településen tevékenykedik. A legfőbb bázis, az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola Sportcsarnoka mellett, Kecskeméten (Piarista iskola) és Tiszakécskén is zajlanak edzések. A reményeikről és eredményeikről a VIRA.HU-n is olvashattak. A Mercedes-Benz gyár, a társadalmi felelősségvállalása szellemében, támogatást nyújt, többek között, a sport szervezeteknek. Ennek keretében lépett első számú támogatójává a KIKI SPORT Kft. kézilabdásainak is.

A közös vacsorára 160 csapattag gyűlt össze. Kun István vezetőedző, a köszöntőjét egy picit átköltött Kosztolányi idézettel kezdte: „KIKI messze voltak, most mind összejönnek / a percet édes szóval ütni el, / amíg a tél a megfagyott mezőket / karcolja éles, kék jégkörmivel”. Az év végi értékelésben kiemelte, hogy már közel 60 gyermek kézilabdázik Izsákon. A gyerekek nagyon örültek az új felszereléseknek, amelyek egy részét a napokban vehették át. A január egy Linz-i tornával indul, ahol immáron másodszor vesznek részt, és amelyen Izsákról az U10-12 és az U13 lányok lesznek ott.

A továbbiakban a svédasztaloké volt a főszerep, ahol a Biczó Csárda finomságait fogyaszthatták a vendégek, valamint folytatták az új felszerelések kiosztását. Minden sportolónknak, szülőknek, edzőnknek, és támogatónknak Boldog Karácsonyt és Eredményekben Gazdag Új Évet kívánunk!

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS