Évről-évre egyre többen érkeznek december 31-én Soltvadkertre a Vadkerti-tóhoz, hogy egy jót mozogjanak az év utolsó napjának délelőttjén.

Idén is több mint száz résztvevője volt az eseménynek.

A legtöbben a környező településekről és persze Soltvadkertről érkeztek. A rendezvény a Jó Itthon – Soltvadkert Egyesület jóvoltából valósult meg az idei évben is. A helyszín ezúttal a felújított Fekete Villánál volt. A szokásoknak megfelelően a rajt előtt díjazták az idei évben első félmaraton és első maraton teljesítőket, illetve az év férfi és női sportolóját is. A díjakat Nagy-Parádi Tímea a rendezvény egyik támogatója adta át.

-Hirdetés-

Elsőként a félmaratont idén először lefutó sportolókat hívták ki név szerint: Szűcs László, Lukács Zénó, Zöldágné Vida Csilla, Varsányi Zsolt, Kovács Gábor, Eifert Tímea, Szabó Erzsébet, Pálinkás Szilvia, Antal Anett, Tóth Csaba, Gáspár Zoltán.

Majd következtek az első maratonisták: Szabó Csaba, Nagy Orsolya, Tóth Péter, Dr. Kővágó Gergely, Wiesz Csilla, Vancsik Nándor, Frittmann Ivett, Frittmann Zsanett, Kovács-Börcsök Brigitta.

2019-ben az év férfi sportolói: Kiss Gábor és Kovács Péter lettek, míg 2019 női sportolója Kissné Ország Dóra lett.

Kiss Gábor, Kissné Ország Dóra, Kovács Péter

A díjátadók után elrajtoltak a futók és a túrázók, hiszen többen gyalogosan kerülték meg a tavat. A résztvevők tetszés szerint egy, két vagy akár három kört is futhattak.

A vállalkozó szelleműek akik a jeges vízbe megmártóztak

Majd 11 óra után jött a nap csúcspontja, amikor a vállalkozó szelleműek megmártóztak a jéghideg Vadkerti-tóban.

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (196 db kép)
MEGOSZTÁS