Tíz csapat részvételével rendezték meg 2020. január 4-én, Izsákon a 4. Gedeon Birtok Kupa, barátságos teremlabdarúgó tornát.

-Hirdetés-

A mára már hagyománnyá vált, a sportbaráti kapcsolatokra épülő, a téli felkészülési időszakhoz kapcsolódó focizási lehetőségre egyre nagyobb várakozással tekintenek a térség labdarúgói. Az elmúlt évben, az Izsáki Városi Sportcsarnok foglaltsága miatt elmaradt torna ellenére, most, két hét alatt összejött az idei mezőny. A csapatok többsége nem igazán klubokhoz, hanem, esetenként több helységből összeverbuválódva, baráti társaságokhoz kapcsolódik. A játékosok a bajnoki mérkőzésekről jól ismerik egymást, így minden adott volt egy barátságos, ugyanakkor „vérremenő”, mégis sportszerű viadalhoz.

A 4. Gedeon Birtok Kupán résztvevő tíz csapat, reggel nyolc órától, húsz perces játékidővel, két csoportban, körmérkőzésekkel döntötték el a továbbjutást, és a továbbiakban a négy-négy továbbjutó helyosztókon döntötte el a végső sorrendet: 1. Focisták (~ Kecskemét, Ballószög); 2. Spílerek (~Orgovány); 3. XL Fuvar (~Izsák, Páhi); 4. Gedeon Barátai (~Kiskőrös); 5. Izsák; 6. Ágasegyháza-II; 7. KTE ’92 (Kecskemét); 8. Vidéki Srácok (~Kecskemét); 9. Ágasegyháza-I; 10. Szabadszállási ifi.

A díjkiosztón, Gréczi Gábor az Izsáki Sárfehér SE elnöke adta át minden csapatnak a helyezésnek megfelelő kupát és Gedeon Birtok Kft. ajándékcsomagját, valamint különdíjakat, legjobb kapusként: Varga Tibor (XL Fuvar); a legtöbb gólt (9) lövő játékosként: Sallai Bence (Focisták) és legjobb játékosként: Ungor László Dániel (Spílerek).

Különdíjasok: Ungor László Dániel, Varga Tibor és Sallai Bence

Továbbá,  köszönetét fejezte ki a csapatoknak a sportszerű mérkőzésekért, Tóth József főszervezőnek, Bosnyák Sándor (Helvécia) játékvezetőnek és Izsák László adminisztrációs munkatársnak a torna zökkenőmentes lebonyolításáért. Külön köszönet a támogatóknak, a névadó Gedeon Birtok Kft-nek, büfét is biztosító Vino étteremnek és a Városi Sportcsarnoknak.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (41 db kép)
MEGOSZTÁS