Új mezt kaptak a Harangvirág ovisok

A kiskőrösi KEVI Harangvirág Óvodájában több éve tart már labdarúgó edzéseket Virág Tibor a fiatalok számára. A gyermekek heti egy alkalommal találkoznak és sok mozgással járó gyakorlatot hajtanak végre.

-Hirdetés-

A fiatalok legutóbbi edzése január 6-án volt az óvoda tornaszobájában, amely alkalomra egy meglepetéssel is készült az edzőjük. Az újévi jókívánságok mellett minden ovis labdarúgó egy fehér mezt kapott ajándékba az intézmény logójával és nevével feliratozva. Hatalmas volt a gyermekek körében az öröm, akik azonnal belebújtak az új felszerelésbe.

Az edző elmondta, hogy ez volt az első összejövetele az idén a gyermekeknek, melyet követően minden hétfőn lesznek a foglalkozások. A téli időszakban az óvoda tornaszobájában, a jó idő beálltával pedig a szomszédos gimnázium műfüves labdarúgó pályáján lesznek az edzések.

Jelenleg 18-an járnak rendszeresen az edzésekre, akik között 3 éves a legfiatalabb és 7 éves a legidősebb. A csapatnak egyébként van egy garnitúra kék színű mérkőzés meze és a most kapott fehér trikók váltómeznek is jók lesznek majd a továbbiakban. A gárda létszáma folyamatosan növekszik, akikkel a mozgás, a rendszeres sportolás megszerettetését kívánja elsősorban elérni az edző olyan gyakorlatokkal, amelyekben szerepelnek futások, technikai és ügyességi elemek, valamint ott a labda is.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS