Immáron sokadik alkalommal szervezett bált a Thököly Óvoda vezetősége és szülői munkaközössége. Idén Január 11-én került megrendezésre az “állati jó hangulatú” bál a Fortuna étteremben.

-Hirdetés-

18 órától volt a vendégvárás, majd Vlcskóné Csatlós Erzsébet intézményvezető köszöntötte a vendégeket, akik szép számban jelentek meg,ezután Ősziné Dulai Zsuzsa óvodavezető, valamint az intézmény szülői munkaközössége búcsúzott el Aszódiné Takáts Tímea SZMK vezetőtől, aki már számos bál megszervezését tudhatja maga mögött.

Elbúcsúztak Aszódiné Takáts Tímeától

19 órától kezdődött a vacsora, melyet az étterem szolgáltatott. A finom falatok elfogyasztása közben tombolajegyeket árusítottak, melyek közül a nyertes jegyek igazán értékes díjakat rejtettek, melyeknek kisorsolására éjfélkor került sor.

Az idei Thököly Óvoda bál tematikája nem volt más, mint az, hogy “Ezek állatok!”. Ehhez kapcsolódott Szamek Viktor meglepetése, aki rókajelmezben várta a vendégeket, valamint a vacsora elfogyasztása után következő fergeteges műsor is, amely annyira jól sikerült, hogy vissza tapsolta a nagyszámú közönség.

Az óvoda dolgozói és néhány szülő fergeteges műsort adott a közönségnek

Ezután hajnalig tartó mulatozás következett, ehhez és az egész éjen át tartó fantasztikus hangulat megteremtéséhez Fejes Dávid és zenekara járult hozzá.

A bál és a tombolából való bevételek az óvoda további fejlesztéséhez fognak segítséget nyújtani az intézmény vezetőségének.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (56 db kép)
MEGOSZTÁS