A BS Plastic Soltvadkerti TE asztalitenisz csapata az NB I-es férfi bajnokság küzdelmeiben jól kezdte az idei évet. Az együttes január 11-én hazai környezetben fogadta a Debreceni AK-DEAC I. csapatát, akik ellen 10-4-re nyertek.

A Soltvadkerten lejátszott találkozó alkalmával az együttes a legjobb összeállításában tudott megküzdeni ellenfelével. A Lei Balázs, Pávics Péter, Ambrus Krisztina, Palatinus Martin összetételű csapat 7-0-val kezdte a találkozót, amelyet követően már csak az volt a kérdés, hogy milyen különbséggel nyernek. Meg kell említeni, hogy a debrecenieknél volt román idegenlégiós és Németh Károly személyében egy többszörös magyar bajnok is.

Ambrus Krisztina

Egyéni eredmények:

-Hirdetés-

Lei Balázs: 1 + páros
Pávics Peter: 2 + páros
Palatinus Martin: 2 + páros
Ambrus Krisztina: 3 + páros

Lei Balázs

Mérkőzés eredmények:

Lei Balázs-Pávics Peter vs. Balázs Bence-Németh Károly 3-2
Ambrus Krisztina-Palatinus Martin vs. Pink Márk-Civpf Alin 3-1
Pávics Péter vs. Pink Márk 3-0
Lei Balázs vs. Balázs Bence 3-0
Ambrus Krisztina vs. Civpf Alin 3-0
Palatinus Martin vs. Németh Károly 3-0
Pávics Péter vs. Balázs Bence 3-1
Lei Balázs vs. Civpf Alin 2-3
Ambrus Krisztina vs Németh Károly 3-0
Palatinus Martin vs. Pink Márk 3-0
Pávics Péter vs Civpf Alin 2-3
Lei Balázs vs. Németh Károly 1-3
Ambrus Krisztina vs. Pink Márk 3-1
Palatinus Martin vs. Balázs Bence 1-3

A kép közepén (jobbról a második) Ambrus Ferenc

Ambrus Ferenc – BS Plastic Soltvadkerti TE edzője:

-Nagyon készültünk a mérkőzésre, mert egy hozzánk hasonló képességű ellenfelet fogadtunk. Az őszi szezont a 7. helyen fejeztük be és szerettünk volna egy győzelemmel kezdeni az idei évet. A bajnokság első felében 4-7-ről álltunk fel idegenben és játszottunk 7-7-es döntetlen a debreceniekkel. Úgy gondoltam, hogy kiélezett küzdelem lesz most is, ezért volt nagyon meglepő, hogy jelentős előnyre tettünk szert a mérkőzés elején. Most a legjobb összeállításunkban tudtunk szerepelni, ami a teljesítményünkön is meglátszott. A csapatunkat erősítette az ERDÉRT extra ligás csapatában kettős igazolással szereplő Ambrus Krisztina is, aki 3 egyéni és 1 páros győzelmével nagyban hozzájárult a sikerhez. Remélem a tavasszal tudunk előre lépni és a bajnokság végére odaérhetünk az 5-6. helyek valamelyikére.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS