A kiskőrösi Balázs Csongort január 11-én, szombaton 19,30 órakor látták utoljára, azóta nem tudnak a kilétéről. Már az eltűnése éjszakáján keresték a fiatal fiút a családtagjai és a rendőrség is, de nem találtak a nyomára.

Aki valamilyen információval rendelkezik az eltűnt személlyel kapcsolatban az a 0620/9185287 vagy a 0630/2328335 telefonszámokon jelezheti ezt, illetve értesítheti a rendőrséget.

-Hirdetés-

Sajnos a mai napig nem került elő Balázs Csongor. Annyit tudni, hogy öngyilkossági szándékkal ment el és búcsúlevelet is írt. Nagy valószínűséggel valahol Kiskőrös környékén lehet. Az eltűnt személyt keresők már minden kisebb erdős rész átjártak, átnéztek, melyben részt vettek a rendőrök, a szülők, a barátok és a szekszárdi kutyásmentők is, de nem jutottak eredményre. A következő nagy terület a Szűcsi erdő része lehetne, ami azonban igen „nagy falat” a keresők számára.

Keresést szervezett a kaskantyúi focicsapat

A kaskantyúi labdarúgócsapatban játszik Pop Nikole, akinek a nevelt fia az eltűnt Balázs Csongor. A klub elnöke Virág Tibor elmondta, hogy a játékosok és a vezetők egy emberként fogtak össze, hogy a bajba jutott csapattársuk családjának a segítségére legyenek.

Keresést szerveztek január 18-ára és reggeltől 25-en álltak csatasorba, hogy a labdarúgó család tagjának segítsenek. A labdarúgókon kívül jöttek még a kaskantyúi polgárőrök, barátok, az eltűnt fiú családtagjai, valamint a focicsapat szurkolói. Motorokkal vettek részt a keresésben a csengődi barátok, de itt voltak a kiskőrösi polgárőröktől is.

A munkában Nagy Attila és kislánya egész nap velük volt és segített mindenki, aki a labdarúgók családjához tartozik. A klub elnöke kiemelte, hogy a csapatuknál nagy az összefogás és náluk, aki bajban van, annak segítenek közös összefogással. A keresésre szombaton fél nyolckor kezdték meg a gyülekezést Virág Tibor Rákóczi utcai házánál. Első ütemben a Seregélyesi út környékét járták be. Itt átfésülték a régi szeméttelepet, utána a Robertó-tól a Bánffy utca végéig haladtak, majd a Kunság-Szesz Szeszipari Zrt. telephelye és a vasút közötti területet is bejárták. Megnézték az épületeket, majd a kalocsai-halasi vasút közötti szakaszt egészen a laktanyáig. Átnézték a zsidó temetőt, ahonnan kimentek a keceli útra és a dögkútnál leállva 1,5 méter széles sávban a városig mindet átnéztek. Az Erdőtelki úthoz kiérve megnézték az István Lovastanya, a kutyaiskola, a fürdő, az Agroline Kft. telephelyének környékét. Körbejártak mindent a Május 1. utca és a hobbitelkek határáig, de sajnos semmit nem találtak, pedig lelkesen, tisztességgel ment mindenki.

Az egész napos keresés végén a lépésszámlálójuk 19.750 métert mutatott, ami csak „séta” volt a hidegben, hol zúzmarában, esetenként járhatatlan utakon, nádasokban, erdőkben, vadcsapásokon. Mindent megtettek, amit lehetett, de sajnos nem vezetett eredményre.

A labdarúgó klub elnöke kiemelte, hogy ezúton is köszönetét fejezi ki mindenkinek az önzetlen segítségért, hogy a hideg időben is eljöttek és vállalták a kereséssel járó fáradalmakat.

A keresett fiú: Balázs Csongor

Nyitott szemmel járjanak!

Zárszónak annyit fogalmazott meg a keresők csapata, hogy megkérnek mindenkit, hogy nyitott szemmel sétáljanak, túrázzanak a város körül. Csak remélni lehet, hogy hátha lát valaki valamit a külterületi ingatlanoknál, a pincéknél, a tanya udvaron vagy a padláson – sajnos bárhol lehet az eltűnt fiú…

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS