2020. január 21-én a Magyar Kultúra Napja alkalmából megnyílt a XIX. Nemzetközi Magyar Fotószalon kiállítása a Petőfi Sándor Művelődési Központ kamaratermében.

-Hirdetés-

Szabadi-Maglódi Kitti, a Művelődési Központ intézményvezetője köszöntötte a megjelenteket, majd a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola diákjának, Czinkóczki Viviennek énekét hallhattuk Madár, madár címmel (felkészítő tanára: Farkasné Szabolcsi Ildikó).

Domonyi László polgármester megnyitó beszédében kiemelte a fotózás nagyszerűségét és köszöntötte a fotószövetség képviseletében megjelent Bedi Gyula fotóművészt, egyben Uszód község polgármesterét.

Domonyi László, Bedi Gyula és Szedmák Tamás

Az eseményen a Magyar Fotóművészek Világszövetségének számtalan díjat nyert képeiből összeállított kiállítást tekinthették meg a jelenlevők. A képek kapcsolódnak többek közt a magyar identitás megőrzéséhez, a Kárpát medencei népcsoportokhoz, valamint a természet is megjelenik, mint önálló kategória.

A Fotószalon „beszélő” képei február 10-ig várják az érdeklődőket. Miután megtekintették, írják meg véleményüket a teremben található vendégkönyvbe!

-Szilvi-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS