Január 25-én rendezték meg az idei Bem József Általános Iskola hagyományos szülők-nevelők bálját. A téma ebben az évben a Rock and Roll volt, ehhez kapcsolódott a helyszín dekorációja, és a vacsora után bemutatott műsor is.

-Hirdetés-

A helyszínt természetesen az iskola tornaterme adta, amelyhez az aulán és a folyosókon keresztül vezető út telis-tele volt látványos és ötletes dekorációkkal, melyen nagyon sokat dolgoztak a szülők, és az ott dolgozók egyaránt. A finom svédasztalos vacsoráért a keceli Fürtös Étterem felelt, az egész bálon levő nagyszerű hangulat megteremtéséért pedig a kiskőrösi Soundwitch zenekar járult hozzá.

A jó hangulatért a Soundwitch zenekar felelt

Miután megérkezett a rengeteg vendég, az intézmény igazgatója, Lasztovicza László köszöntötte őket, megköszönte a jelenlévőknek a sok tombola felajánlást, amely bevétele az iskola gyermekeinek segítségére fog szolgálni.

A svédasztalos vacsora elfogyasztása után az iskola pedagógusai, és az oda járó gyermekek szülei lepték meg a közönséget egy fantasztikus Rock and Roll műsorral, melyet a közönség hatalmas tapssal jutalmazott.

Rock&Roll műsor a szülők és tanárok jóvoltából

A műsor után kezdődhetett a hajnalig tartó táncolás és szórakozás, a táncparkett teljesen megtelt a vendégekkel. Az est folyamán sor került az értékesebbnél értékesebb tombolatárgyak kiosztására is, a fődíjak közt szerepelt egy horvátországi nyaralás, háromnapos wellness-hétvége Siófokon, s még sok más hasznos nyeremény.

A bálon rengeteg értékes tombola talált gazdára

Támogatók, akik hozzájárultak ahhoz, hogy az idei Bem iskolás bál is remekül sikerüljön:

Ádám-Éva Divat, ADELINE FASHION & MAKEUP, Afrodita Kozmetika, Ágnes Galéria, Akasztói Horgászpark és Halászcsárda, Bad Boys, Bájoló Kft., Barkócziné Rimár Erika, Bartalovics Gréta, Bibu-Butik, Colorprint nyomda, Csepi könyvesbolt, Devergo, Egészség, oktatás Bt. Fülöp Ferenc, Elektro Favorit, Em-Spid Kft., Fábián Dekor, Fürtös Vendéglő, Írisz Optika, Japi zöldség és gyümölcs bolt, JP Team Sportlövész Egyesület, Kaposi Nóra, Katy Cipő és Táska Üzlet, Kiskőrösi Tankerületi Központ, Kissné Flórián Györgyi Panoráma Függönyszalon, Korzó Kávéház, Maraton Sport, Multicomp Kft, Oázis Italdiszkont, Orosziné Szamek Dominika, Breznyán Mária, Pizzaphone, Purina Takarmánybolt, Sámelné Lakatos Évi, Schneider Vegyesbolt, Sissy Nails masszázs, Strandbüfé, Szentgyörgyi János Üvegcentrum, Torgyikné Danis Évi, VAN-Kristály és Otthon Design, VEGA-HÁZ KFT.

Minden kedves támogatóknak köszönjük a felajánlást!

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS