Báli cipőre cserélték a lovas csizmát Soltvadkerten január 25-én, szombaton, ahol a Soltvadkerti Lovas Klub várta vendégeit vacsorára, és táncos mulatságra.

-Hirdetés-

A Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola ebédlőjében – miután mindenki elfoglalta a helyét – Gangl Gábor pár szóval köszöntötte a vendégeket, majd a himnusz eléneklése után megkezdődött a vacsora.

Gangl Gábor a Soltvadkerti Lovas Klub elnöke

A ragulevest, és a sültes tálakat a Sa-No-Ti Kft. készítette és szolgálta fel a vendégsereg számára. Vacsora után a talpalávalót a Szamosi Band húzta hajnalig, akik a zenélést csak az éjfél után kezdődő hagyományos tombolahúzás idejére szakították félbe.

„Van két lovam, mind a kettő deres…” Az est legtöbbet kért mulatós zeneszáma a Szamosi Band-től

A 70 főből álló klub a tavalyi évben lovasmajálist rendezett, ahová a környékről – Kiskőrös, Akasztó, Páhi és Csengőd – szép számmal érkeztek a lovasok.
A tagokkal kirándulást szerveztek a Szarvasi Arborétumba és kivették részüket a soltvadkerti szüreti fesztiválon is, ahol a lovas klub is állított sátrat megvendégelve a klubtagokat, a lovas barátokat és az arrajárókat.
Már hagyományosan a felvonulást ismét ők szervezték, ahol több mint 60 fogat, traktor és csettegő vett részt.
December elején évzáró vacsorát tartottak a tagságnak.

„Minden év január utolsó szombatjára szervezzük a lovas bált, ahol az idén 180 fő vett részt a környező településekről, de még Dunaújvárosból is volt baráti társaság”– mesélte Gangl Gábor elnök.

A Lovas Klub ezúton is szeretné megköszönni a felajánlásokat, és a résztvevőknek a családias, igen jó hangulatot!

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (55 db kép)
MEGOSZTÁS