Hollywood, mi jut mindenkinek eszébe erről a szóról? Csillogás, sztárok, gazdagság, hírnév, pezsgés, és még sorolhatnám. Ha felajánlanák valakinek, hogy odaköltözhet az Egyesült Államok nyugati partvidékére, valószínűleg igent mondana. Hisz ki ne akarna a híres színészek, énekesek és producerek amerikai világában élni?

-Hirdetés-

Ezt a varázslatot hozták ide Soltvadkertre február 1-én este a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI ebédlőjében megtartott Szülők-Nevelők báljára.

A megjelenteket Udvarhelyi Attila iskolaigazgató és Lehoczkiné Kardos Georgina a Szülői Munkaközösség vezetője köszöntötte.

Lehoczkiné Kardos Georgina a Szülői Munkaközösség vezetője

Georgina beszédében elmondta, hogy minden évben a 3. és 4. évfolyamos szülők segítségével valósul meg a bál és a báli dekoráció, ami idén Hollywoodba repítette a vendégeket, a közeledő Oscar-díj átadó hangulatát idézve.
A segítő szülők munkája magáért beszélt, mindenki Hollywoodban érezhette magát, a csillogás világában.

A sok dolgos kéz közül kiemelte Bergman Mónikát, aki az elmúlt 2 évben SZMK vezetői feladatokat látott el. Megköszönte neki az elmúlt évek kitartó munkáját és azt, hogy osztályán keresztül továbbra is erősíti a szülői közösség csapatát.

Búcsúzni kellett ballagó SZMK-s szülőktől, akik a következők voltak:
– Sasváriné Szép Heléna
– Zsikláné Szécsényi Brigitta
– Bajusznács Ágnes
– Müllerné Tolnai Edina
– Matos Mónika
– Markó Tünde

Virággal és ajándékkal köszönték meg a jelenlévőknek a munkáját, amit az elmúlt években tettek az iskola gyermekeiért

A svédasztalos vacsorát a Sa-No-Ti Kft. készítette, a desszertet pedig a hagyományokhoz hűen a szülők házi süteményei jelentették.

A jó hangulatot idén is Kis Gyöngyi és Tasi Tamás biztosította, akik fergeteges hangulatot varázsoltak a táncparkettre

A vacsora után kezdődött a tombolaárusítás, ahol a nyert szelvényeket egyből be lehetett váltani, de nem csak ezzel lehetett nyerni. Aki megtisztelte jelenlétével az eseményt és belépőjegyére ráírta a nevét, majd bedobta egy gyűjtő dobozba – az éjfélkor kezdődő húzásnál – a szerencsések értékes főnyereményekkel gazdagodhattak.

A wellness hétvégét Keszthelyre Vida Imre nyerte

Az idei évben is rengeteg vállalkozó támogatta a jótékonysági rendezvényt tombola felajánlással, illetve egyéb formában.
A legnagyobb támogatók voltak: BS Plastic, Frittman Grácián, Ifjúság ABC, Max-Beton Kft., Material Plastic Kft., Twincar, Újvári László, Varga Zsolt, Vadkert Pékség.

A jótékonysági rendezvény bevétele valamilyen formában mindig a gyermekek javát szolgálja, mindig hozzájuk kerül vissza. A tavalyi évben a könyvtár könyv állományának gyarapításában segített a jótékonysági rendezvény bevétele, hogy a megújult és kibővített könyvtár polcai érdekes és olvasmányos könyvekkel teljenek meg.

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS