Eredményekben gazdag évet tudhat maga mögött a JP Team Sportlövész Egyesület.

Az elmúlt év összesítésekor a klubtagoknak köszönhetően 90 éremmel zárták a versenyszezont. Az utánpótlás diákjai és a felnőtt sportolók is kitettek magukért. A sportlövők teljesítményének köszönhetően, szinte megduplázták a 2018-as dobogós helyezések számát. 

-Hirdetés-

A legmagasabb eredményeket elérő lövők: Drexler Christine és Mészáros Zoltán, akik Országos Bajnoki címeket – címet szereztek 2019-ben. Egy kis vidéki klub esetében, ezek az eredmények talán még nagyobb elismerést érdemelnek. Technikai sport révén a jó teljesítményhez sok gyakorlás mellett az eszközök fejlesztésébe is rengeteg munkát és energiát kell fektetni. Természetesen mikor dobogóra állhat egy sportoló, ez mind megtérül és elhalványul. 

Az egyesület éremtáblája a következő klubtagoknak köszönhető: Drexler Christine, Maglódiné Tóth Szilvia, Mészáros Zoltán, Benkovszki Ferenc, Nagy Andor, Dr. Tomán Mihály, Lechner Péter, Köteles József, Barna Hanna, Kohut Zalán, Gaál Márton, Maglódi Attila.

26. Aranyérem
30. Ezüstérem
34. Bronzérem

A fenti eredmények alátámasztják a jó szakmai munkát, ami a lövészsport iránt érdeklődők, valamint új belépő sportlövők számára is fontos, hiszen a klub tovább szeretné gyarapítani tagjainak számát –  nyilatkozta hírportálunknak Maglódi Attila. 

K.I. 
MEGOSZTÁS