Február 4-én került megrendezésre az EGYMI-ben az idei év első klubnapközije, Jégvarázs címmel.

Bár az időjárás nem éppen februári, azért a rendezvény segítségével sikerült egy kis téli varázst csempészni a délutánba. A napközis pedagógusok ismét kitettek magukért, érdekes, változatos programokkal várták a tanulókat.

-Hirdetés-

Kézműves tevékenység keretein belül készíthettek szívószállal fújható hógömböt, festhettek téli képet gyertyás technikával. A gyerekek nagyon élvezték a foglalkozásokat és büszkén mutogatták egymásnak az elkészült műveket. Lehetőségük volt jeges kísérleteket végezni, amit nagyon érdekesnek találtak és örömmel próbáltak ki.

A mozogni vágyó gyerekek sorversenyen vehettek részt, a pihenni vágyok pedig mozizhattak az egyik teremben, Az öt legenda című animációs filmet tekinthették meg.

A program elérte célját, hiszen a délután folyamán az iskola apraja-nagyja együtt tevékenykedett, segítették egymást és türelmesen kivárták, míg sorra kerültek egy-egy feladatnál. A pedagógusok is elégedetten zárták a programot, hiszen a mosolygós, büszke gyermekarcok biztosították őket a rendezvény sikeréről.

K.P.K

MEGOSZTÁS