Felkészülési találkozón fogadta az Akasztó együttese a Kecel gárdáját 2020. február 8-án szombaton délelőtt. A találkozót már az új műfüves pályán rendezték, ahol kiváló körülmények között készülhetett januártól az Akasztó FC. A településnek régi vágya valósult meg az új műfüves pálya megépülésével.

-Hirdetés-

Télen jobbára a vendég Kecelieknél volt játékos mozgás, Akasztón a keret együtt maradt. Kecelre tette át székhelyét négy játékos is Kiskunhalasról, név szerint: Csáki Róbert, Gerner Dániel, Brindza Tamás és Nna Nna Eduard Willy.

A keceliek egyik új szerzeménye Eduard Willy

A találkozón a hazaiak szereztek vezetést, amikoris egy vendég labdavesztés után a támadással felfutó Bánszki Dávid lőtte ki a bal alsót. Az első félidő közepén jött a Keceli válasz, igaz a találatot leshelyzet előzte meg, de így is szépen lőtt a hazai kapuba Bajnok Noel (1-1), majd közelről Bányai Máté is eredményes volt (1-2). Ezek után egy szép támadás végén Supka Alexander egalizált hazai részről (2-2).

Brindza Tamás és Supka Alexander csatája, mindketten gólt szereztek a találkozón

A második játékrészben Szabó Zsolt szép góljával újra a hazaiak voltak előnyben (3-2). A 70. percben jó 25 méterről végzett el szabadrúgást Brindza Tamás, akinek lövését a hazai hálóőr nem tudta hárítani, így alakult ki a 3-3-as végeredmény.

A hazai szurkolók legnagyobb örömére újra Németh Zsolt védte már az Akasztó kapuját, aki egy vállműtét miatt volt kénytelen kihagyni az őszi szezont. A vendég Kecelnél pedig a Kiskunhalasról érkező Gerner Dániel védett, aki a távozó Eifert János helyére érkezett a Kecel együttesébe.

Csáki Róbert próbál szerelni

A bajnokság tavaszi szezonja a február 22-23-ai hétvégén kezdődik, amikoris a Kecel a szomszédvár Kiskőröst fogadja, míg az Akasztó a nagy rivális Hartát.

A rajtig az Akasztó egy, míg a Kecel két edzőmérkőzést játszik:

Február 15. Szombat: Akasztó FC – Ráckeve
Február 12. Szerda: Bajai SK – Kecel FC
Február 15. Szombat: Kecel FC – Kecel FC II.

Beniczki Dávid

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS