Február 8-án este jótékonysági horgászbált tartottak az Akasztói Faluházban. A két főszervező Balogh Csilla és Szekeres Éva fejében tavaly novemberben fogalmazódott meg az ötlet, hogy a horgászoknak is legyen egy bálja.

-Hirdetés-

Ha már szerveznek egy ilyen estét, akkor a jótékonyságot is szem előtt tartva hirdették meg az eseményt, melynek teljes bevételét az Akasztói Óvodák számára ajánlották fel. Szeretnék a gyermekek mindennapjait is boldogabbá tenni az óvodákban, a bevételből új játékok és eszközök kerülnek megvásárlásra.

Balogh Csilla, Suhajda Antal, Szekeres Éva

Az est 19:30-kor két megnyitó beszéddel vette kezdetét. Először a szervezők nevében Szekeres Éva, majd pedig Suhajda Antal Akasztó polgármestere és egyben az Akasztói Sporthorgász Egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket.

A beszédek után a vacsora következett, mely stílusosan halászlével indult, majd finom marhapörköltet szolgáltak fel a vendégeknek.

A vacsora elfogyasztása után kezdetét vette az önfeledt szórakozás. A jó hangulatról az Enterband zenekar gondoskodott. Az éjszaka folyamán értékes tombolanyeremények is kisorsolásra kerültek.

A szervezők jövőre is szeretnék megrendezni a horgászbált, szintén jótékony szándékkal.

-Beniczki Dávid-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS