Az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság U13 FIÚ FUTSAL döntőjén, az előző fordulókból továbbjutott nyolc csapat küzdött a helyezésekért 2020. február 9-én, Izsákon.

-Hirdetés-

A 2020. évben, a megyei szövetség U13 FIÚ korosztály számára kiírt futsal tornájára 23 csapat nevezett. Januárban, öt helyszínen: Baja, Izsák, Kerekegyháza, Kelebia és Kiskunfélegyháza, öt csoportban küzdöttek a döntőbe jutásért. Az Izsáki Városi Sportcsarnokban, a megyei döntő nyolc-csapatos mezőnye először két, négyes csoportban játszott az első két helyet jelentő továbbjutásért. A legjobb négy csapat azután helyosztókkal döntötte el a végső sorrendet:
I. UFC Kecskemét
II. Bácsalmási PVSE
III.  Szilády RFC (Kiskunhalas)
IV. Félegyházi TSI
Az első három helyezettnek járó díjakat, Torbavecz Tamás, a MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság futsal megyei koordinátora adta át.

A döntőn részvevő csapatok jó színvonalú, „hajtós”, izgalmas párharcokat hozó mérkőzéseket játszottak. A gyerekek a 2×10 perces játékidő alatt nem ismertek elveszett labdát, az utolsó pillanatig küzdöttek a jó helyzetkihasználásért. Észrevehető volt, ahogy a gyerekek az egyéni játék helyett egyre inkább megtalálták az egymást helyzetbe hozó megoldások örömét és eredményességét. A helyosztók kevés gólt hozó, de annál izgalmasabb mérkőzései a nézőket is lázba hozták, hangos lelkesedéssel biztatták kedvenceiket.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (28 db kép)
MEGOSZTÁS