A megyei I. osztályban szereplő Soltvadkerti TE labdarúgó csapata január 16-án kezdte meg a téli felkészülését. Az együttesnél több változás is volt a játékoskeretben.

-Hirdetés-

A csapat edzője Marton István elmondta, hogy Akasztóra távozott az együttestől Font Norbert. Sérülés után újrakezdte a játékot Geleta Patrik, a Vadkert FC-től érkezett Kővári Dávid és leigazolták a Kecel FC-től Eifert János kapust. A felkészülés során heti 4 edzés és 5 barátságos találkozó volt a játékosok számára. A szakember az edzéslátogatottságot 50 százalékosnak nevezte, viszont kiemelte, hogy egységesebb csapatra számít a tavasszal, mint a bajnokság első felében. A gárdával szemben elvárás, hogy a hazai találkozókon jól szerepeljenek és a bajnokság végére célként a 7. hely megszerzését tűzték ki.

Legutóbb február 15-én játszottak felkészülési mérkőzés a soltvadkerti műfüves pályán a Csongrád megyei I. osztályban szereplő Tiszasziget ellen, akiktől 2-1 (0-1) arányú vereséget szenvedtek. A soltvadkertiek találatát a második félidőben Geleta Patrik szerezte: Eifert – Pekker, Rózsa, Nagy Sz., Frei, Dobosi, Márki, Geleta, Szabó Sz., Radics, Tóth Á. Csere: Burszki, Szalai Á., Rimár, Molnár.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS