Megyei futsal U17F csoportkör és U17L bajnoki döntő mérkőzéseit játszották le, 2020. február 15-én, az Izsáki Városi Sportcsarnokban

-Hirdetés-

Az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság, az utánpótlás korosztály részére szervezett futsal bajnokság keretén belül, az U17-es korosztály mérkőzéseire került sor. A fiúknál három csoportban (Baja, Izsák, Kecskemét) küzdenek a döntőbe kerülésért. A lányoknál, hat benevezett csapat lévén, egyetlen fordulóban avatnak bajnokot. A fiúk mérkőzéseit délelőtt, a lányokét délután játszották.

FUTSAL U17 FIÚ IZSÁK CSOPORT
A csoportban öt csapat küzdött a továbbjutást erő első két helyért. Az öt csapat, húsz pereces játékidővel, körmérkőzéses rendszerben döntötte el a sorrendet:
1.       DUNAÚJVÁROS PASE
2.       IZSÁKI SÁRFEHÉR SE
3.       KISKUNHALASI FC
4.       KUNSZÁLLÁS SE
5.       KEREKEGYHÁZI SE
Az elért eredmények alapján, a dunaújvárosi és az izsáki csapat jutott a megyei döntőbe.

FUTSAL U17 LEÁNY MEGYEI DÖNTŐ
A csoportban, bajnokságra a benevezett hat csapat, 2×10 pereces játékidővel, körmérkőzéses rendszerben küzdött a bajnoki címért:
I.      MÉHECSKÉK SE (Kalocsa)
II.     LUA (Baja)
III.   KEREKEGYHÁZI SE
További sorrend: 4. SZILÁDY RFC (Kiskunhalas), 5. KISKUNHALASI FC, 6. IZSÁKI SÁRFEHÉR SE

MÉHECSKÉK SE (Kalocsa)

Az első három helyezettnek járó díjakat, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóság futsal megyei koordinátor megbízásából, Gréczi Gábor, az Izsáki Sárfehér Sportegyesület elnöke adta át. Értékelésében kiemelte, hogy a tornán, különösen a dobogós csapatok játszottak jó színvonalú mérkőzéseket. Ezeken a meccsekre nemcsak a nagy küzdelem, hanem sportszerű, egymásra figyelő játékstílus volt a jellemző.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (42 db kép)
MEGOSZTÁS